Al Gore wil jouw Facebook-account

Bron: Juampe López (Flickr.com)

Op 14 september om 20.00 uur is Al Gore begonnen met een multimediale marathon om de ontkenners van de klimaatverandering ervan te overtuigen dat de opwarming van de aarde echt bestaat. Hij wil daarmee laten zien dat de klimaatverandering door de mens is veroorzaakt én dat het de grootste bedreiging voor ons leven vormt.

Keiharde realiteit
Het ‘The Climate Reality Project’s event’ geeft 24 uur lang 24 presentaties in 24 tijdzones in 13 talen. Gore vertelt over zijn actie: “We nodigen mensen uit om zelf de waarheid over de klimaatverandering te ontdekken en de onwaarheden die zij dagelijks horen achter zich te laten.” De actie van Gore komt op een goed moment. Steeds minder mensen lijken namelijk te geloven in het bestaan van de klimaatverandering. Het aantal bezorgde Amerikanen was in augustus van 67% naar 42% gedaald.

Twitter en Facebook
De sociale media hebben al eerder bewezen bijzonder effectief te zijn in het verspreiden van een bericht. Ook Gore gelooft in de kracht van sociale netwerken als Twitter en Facebook om een boodschap duidelijk te maken. Daarom vraagt hij iedereen om op Twitter en Facebook melding te maken van zijn marathon, zodat hij zoveel mogelijk mensen kan bereiken.

Bron: Takepart.com, climaterealityproject.org

Lees ook
Hongersnood Afrika komt door ontbossing
Autobenzine ook steeds groener
Werk beter, neem je hond mee

3 reacties op “Al Gore wil jouw Facebook-account”

 1. Blijkbaar is de echte oorzaak van ontbossing "gepulste elektromagnetische straling".
  De een is veelgebruiker van energie, de ander grootgebruiker van blogs.

 2. Het feit dat onheilsprofeet Al Gore daarna ook nog voor 9 miljoen dollar een 4e huis in Californië heeft gekocht met zwembad, Fonteinen, vijf slaapkamers en negen badkamers…! Terwijl hij zelf het liefst heeft dat iedereen zich druk maakt om de deciliters water in de stortbak van hun wc en hoeveel CO2 er zou worden uitgestoten als je iets opzoekt op internet… Maakt van AlGore een VoorAl Gore Hypocriet.
  Zeker omdat AlGore zelf ook niet zuinig met energie is :http://abcnews.go.com/Politics/GlobalWarming/story?id=2906888&page=1
  En dat is pas een harde ongemakkelijke waarheid.

  Zie hier de foto's van het 4e huis van AlGore, vastgoed betaald door groene schnabbelcenten… http://directorblue.blogspot.com/2010/05/exclusiv

  Bron: http://925.nl/archief/2010/05/04/e–1-1

 3. Het moge duidelijk zijn dat het Al-Gore zelf niet ontbreekt aan geld en macht en dat hij dat hypocriet blijft inzetten om mensen bang te maken en leugens te verkopen…

  CO2 =kool(stof)dioxide en is wel puur natuurlijk en we ademen het allemaal uit…
  Bomen zetten CO2 gewoon om in Zuurstof! Doordat er echter zoveel bos is verdwenen en de vele vervuilende industrien en voertuigen zoals vliegtuigen e.d., zitten we nu met een teveel aan CO2. Wat in ieder geval niet gezond is voor het leefklimaat.

  AlGore's-klimaatgekte/bedrog neemt echter ook ongezonde vormen aan waarbij vaak zogenaamde "oplossingen" worden bedacht die nog veel slechter zijn voor de gezondheid van Mens, Dier en Natuur.
  …. Zoals de spaarlampen met Giftige Kwikdampen, bijvoorbeeld: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/114/Huiduitslag/ar

  Terwijl gezonde bomen CO2 omzetten in zuurstof, gebruiken wegrottende bomen zuurstof en stoten CO2 uit!
  Door (een combinatie van vervuiling en) gepulste elektromagnetische straling tussen GSM-/UMTS-Zendmasten en mobiele telefoons, WiFi e.d, zijn bomen massaal aan het afsterven: http://www.inspirerendleven.nl/blog/wifi-en-gsm-s

Reacties zijn uitgeschakeld.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020