Als je Occupy steunt, maar niet op Wallstreet kunt zijn

Occupy Na Wallstreet V2De Occupy-beweging maakt zich boos over de zelfverrijking van banken, de uitbuiting van de aarde, en nog veel meer. Stuk voor stuk zaken die hetkanWel ook graag anders ziet. Ook wij streven naar een groenere en eerlijker wereld.

Om die te bereiken kun je natuurlijk Wall Street bezetten. Of het Beursplein. Maar je kunt ook protesteren met andere middelen. Wat dacht je van je bestek en portemonnee? Er zijn al eerlijke banken, schone kleren en diervriendelijke karbonades.

Ofje kunt nóg een stap verder gaan. Zorg zèlf voor een betere wereld, zoals de 13-jarie Aidan Dwyer die iedereen verraste met een doorbraak in zonne-energie en Simon Dale die zijn eigen droomhuis bouwde: een volledig duurzaam Hobbit-huis voor minder dan €4000.

Kortom, als je Occupy steunt, maar niet op Wall Street kunt zijn, gebruik dan je andere wapens. Ook jij kunt de koffiekopjes laten trillen in de directiekamers. Want bijna zes op de tien Nederlanders staat positief tegenover de Occupy-beweging, dus we zijn samen veel meer dan een druppel op een gloeiende plaat.

Over de schrijver

2 reacties op “Als je Occupy steunt, maar niet op Wallstreet kunt zijn”

Reacties zijn uitgeschakeld.