Beach Clean Up op 6 oktober in Noordwijk: kom je ook?

Beach Clean Up
Beach Clean Up
Op hetkanWel hebben we al regelmatig geschreven over de schade die zwerfafval veroorzaakt op land land en in zee. Vissen, vogels, schildpadden en zeezoogdieren overlijden. De vis die wij eten, raakt giftig. Bovendien is al dat afval een doorn in het oog van strandliefhebbers.
Op 6 oktober organiseert Sea First Foundation daarom samen met Sea Cleaners International een nieuwe beach clean-up in Noordwijk. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Strandpaviljoen Take 2 waar de kick-off plaats vindt.
Initiatiefneemster Charlotte Hesterman: “Met de Beach Clean Up staan we stil bij wereld “ZEE” dierendag die jaarlijks op 4 oktober wordt gehouden. Want niet alleen dieren boven water, maar ook dieren onder water verdienen onze aandacht en steun. Tijdens de clean-up ruimen we gezamenlijk het strand op. Ook is er gelegenheid voor een drankje en hapje, kinderen kunnen naar hartelust spelen op het springkussen en je kunt meer te weten komen over de schoonheid en het belang van de oceanen.”
hetkanWel is er bij op 6 oktober. Heb jij ook zin in een gezellig dagje uitwaaien op het strand? Zet 6 oktober in de agenda en kom genieten van een gezellige, nuttige en informatieve midddag.

Meer weten over het belang van de oceaan en haar vervuiling of de beach clean-up?

Ga naar www.seafirstfoundation.nl en meld je aan bij Charlotte Hesterman via [email protected].

Over de schrijver