Ben jij de leider die ons nu klaar stoomt voor morgen?

Inspirerend LeiderschapDe huidige generatie leiders heeft ons opgezadeld met plastic bergen in de oceaan, grondstoffen die in een rap tempo opraken en een klimaat dat overkookt. Het goede nieuws is dat er alternatieven zijn. Maar dat vraagt om mensen die hun nek willen uitsteken. Jonge mensen met idealen die anderen meenemen naar een groenere wereld. In de Nudge Leadership Challenge kun jij bij uitstek leren hoe jij zo’n inspirerende leider kunt zijn.
De Nudge Leadership Challenge is een snelkookpan. In drie dagen volg je samen met 149 andere jonge mensen een intensief programma met trainingen, workshops, live casussen en sprekers die hun sporen hebben verdiend in de duurzame wereld.
Wil je meer weten? Hier vind je informatie & een aanmeldformulier
3 redenen waarom leiders van morgen nu meedoen met de Nudge Leadership Challenge:

 • Je doet in 3 dagen kennis, ervaringen en een netwerk op waar je jaren op kunt bouwen.
 • Je leert van mensen die hun sporen hebben verdiend in duurzaamheid hoe jij ook een inspirerende leider kunt worden.
 • Als je bij een van de 5 winnaars hoort mag je meedoen met een vervolgprogramma, met een reis naar de Noordpool en aandacht van de landelijke pers en de Tweede Kamer.

Ben jij een van die mensen die anderen mee krijgt in verandering?

Over de schrijver

4 gedachten over “Ben jij de leider die ons nu klaar stoomt voor morgen?”

 1. HEEL LEUKE TOELICHTING,DOCH waarom heeft men het allemaal over compenseren van uitstoot van allerlei gassen, die bijdragen tot het broeikas-effect.
  Het zou veel zinvoller zijn, om toch die initiatieven uit te voeren, zonder dat er kwalijke gassen uitstoot plaatvindt. dat is groen denken en handelen!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Begrijpelijke reactie, maar er is door Nudge goed over nagedacht. Dit staat in hun veelgestelde vragen sectie:
  "De reis naar de Noordpool zal gepaard gaan met de uitstoot van broeikasgassen. Het is belangrijk af te wegen of de reis een dergelijke uitstoot rechtvaardigt. De vijf toekomstige leiders zullen een plan ontwikkelen om in Nederland hernieuwde urgentie en daadkracht te creëren rond het thema klimaatverandering. De Noordpool is een van de plekken waar de gevolgen van de klimaatverandering het meest zichtbaar zijn. Deze plek in combinatie met de ontmoeting van klimaatonderzoekers en locale bewoners moet de winnaars inspireren om samen aan een concreet plan voor Nederland te werken. De uitstoot van broeikasgassen die gepaard gaan met deze reis zullen volledig gecompenseerd worden."

 3. Win een reis naar de Noordpool, waarschiijnlijk niet per zeilboot. Hoe kun je je schijnheiligheid treffender verbeelden?
  Waarom zoveel moeite voor je ongeloofwaardigheid?

Reacties zijn gesloten.