Ben jij wél eerlijk met Valentijn?


Wil jij iemand eens goed verrassen deze Valentijn? Dan heeft Solidaridad een actie ontwikkeld die je prima op weg helpt. Op www.opwegnaargoedgoud.nl/valentijn kun je een Goed Goud armbandje bestellen voor jouw geliefde. Hij of zij ontvangt ontvangt vervolgens per e-mail een persoonlijk filmpje, waarin jouw foto en naam zijn verwerkt omhuld door een zoete, liefdevolle boodschap.
Vervolgens komt echter de schokkende ‘onthulling’: er is een tweede liefde waar jij ook om geeft, een zekere Alfonso Cercerro. Met als afsluiting de opdracht om rond Valentijnsdag de brievenbus goed in de gaten te houden. Uiteindelijk ontvangt jouw geliefde in kwestie per post het Goed Goud armbandje, met een uitleg over wie deze Alfonso is.
En daar komt de aap uit de mouw: Alfonso Cercerro leeft in een door grootschalige goudmijnbouw vernietigd en vervuild leefgebied. Nadat al het goud uit de grond is gehaald en het mijnbouwbedrijf is verdwenen blijft Alfonso met de rotzooi achter. Solidaridad doet hier wat aan door mijnbouwbedrijven te stimuleren om verbeteringen door te voeren. Ook zet Solidaridad zich in voor de 15 miljoen goudmijnwerkers in de wereld die op een onveilige en ongezonde manier werken en vaak worden uitgebuit. Met ‘Op weg naar Goed Goud’ gaat Solidaridad voor goudwinning die veiliger, schoner en eerlijker is.
Wanneer je tóch van plan van bent om iets te doen met Valentijn, doe het dan eerlijk!

Over de schrijver

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020