Bespaar honderden euro’s per jaar met dit Samenkoopje: Qbox Mini

Energie-Inzicht-Met-Qbox_350hetkanWel werkt samen met Samenkoopjes.nl aan het goedkoper maken van duurzame producten. Goed voor jouw portemonnee en goed voor de planeet. Eén van de eerste Samenkoopjes is de Qbox Mini van Qurrent. Met deze energiemonitor krijg je snel inzicht in je energieverbruik. Zo weet je snel waar je op moet letten om energie te besparen. Zo bespaar je al snel tot 10% op je energierekening, wat neerkomt op honderden euro’s per jaar.
Gemiddeld besteed je 2000 euro per jaar aan energie. Maar weet je ook waaraan je dat geld besteedt? En hoe je kan besparen? Het kan makkelijk. Met de Qbox Mini zie je in één oogopslag hoeveel stroom en gas je verbruikt en eventueel hoeveel stroom je zelf opwekt. Op ieder moment. Via je pc, tablet of smartphone.
De Qbox mini registreert jouw energieverbruik via de elektriciteitsmeter in je meterkast en verstuurt de gegevens over een beveiligde internetverbinding naar jouw persoonlijke webpagina. Daarop kun je vervolgens je energieverbruik inzien op dag-, week-, maand- en jaarbasis.
Je kunt de Qbox eenvoudig zelf installeren met een handleiding. In een notendop: alles wat je nodig hebt, is een internetaansluiting en een vrij stopcontact. Heb je die niet?

  • Geen internet in de meterkast? Dan kun je de Qbox mini duo bestellen. Deze maakt een draadloze verbinding met je internetrouter. Ook de Qbox mini duo is beschikbaar als Samenkoopje.
  • Geen stopcontact? Leg een stopcontact aan of koop een verlengsnoer zodat je toch stroom hebt.

Via Samenkoopjes maken we de Qbox Mini nóg aantrekkelijker

Met de Qbox Mini kun je honderden euro’s per jaar besparen, terwijl je er normaal gesproken eenmalig € 90,- voor betaalt. Maar via Samenkoopjes maak je de Qbox Mini nóg goedkoper. De beste Samenkoop-prijs is € 74,-. Dat bedrag heb je waarschijnlijk al binnen een half jaar terugverdiend. Daarna kan het verdienen met de Qbox Mini beginnen.
Voor de beste Samenkoop-prijs van € 74,- zijn nog 97 kopers nodig. Doe ook mee, nodig je vrienden uit en samen druk je de prijs.

Stichting DOEN

Stichting DOEN draagt bij aan de start van Samenkoopjes. DOEN richt zich onder andere op duurzame ondernemers en ziet met name de bottle neck van dit soort bedrijven in het toetreden tot de consumentenmarkt. Via het DOEN- netwerk worden de eerste producten aangeboden die op Samenkoopje.nl te koop zijn.

Over de schrijver

2 reacties op “Bespaar honderden euro’s per jaar met dit Samenkoopje: Qbox Mini”

  1. Niet aanschaffen als je zonnepanelen hebt en GEEN slimme meter. Hij telt nl de teruglevertikken als verbruik omdat de Qbox de pulsen registreert. Geldt ook voor producten als de Wattcher trouwens.

Reacties zijn uitgeschakeld.