Hoe betrokken ben jij met hetkanWEL?

HetkanWEL heeft een testpanel opgebouwd van meer dan 600 leden. Bovendien ligt vanaf 30 oktober ons boek in de winkels (!) en op 10 november organiseren we een masterclass met stylecoach Chiara  Spruit. Via deze wegen willen we jou als lezer meer betrekken bij hetkanWEL. Daarom zijn we erg benieuwd hoe betrokken onze lezers op dit moment zijn met hetkanWEL. We willen je graag vragen om vijf minuten de tijd te nemen om deze enquête voor ons in te vullen. 

Lezer betrokkenheid

Door middel van zeventien vragen willen we onderzoeken hoe betrokken onze lezers zijn met hetkanWEL. Vragen die aanbod komen gaan over hoe jij je voelt wanneer jij gebruik maakt van hetkanWEL. De vragenlijst is anoniem en zal alleen gebruikt worden voor onderzoeksdoeleinden. We zijn enorm benieuwd naar de uitkomsten en we hopen er veel uit te kunnen halen om mee te nemen naar 2021.

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je contact met ons opnemen via: c.oudbier@hetkanwel.nl. We willen je alvast heel erg bedanken voor het invullen van de vragenlijst.

 

 

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers

Over de schrijver

5 gedachten over “Hoe betrokken ben jij met hetkanWEL?”

Reacties zijn gesloten.