Biologischbeter.nl maakt online biologisch vlees kopen mogelijk

Foto: biologischbeter.nl

(Gesponsord partnerblog)

Afgelopen maand is de webshop www.biologischbeter.nl gelanceerd. In deze webshop kunnen consumenten 100% biologisch vlees online kopen. De webshop wordt beheerd door Aukje Visser en Gerbrand Nicolai uit Dokkum.

“Kwaliteitsvlees is een dagelijks gespreksonderwerp binnen onze familie. Mijn ouders hebben een eigen slachterij in Dokkum en hebben al sinds 1987 een biologische marktkraam. Zo hebben we de gehele keten van het rundvlees in eigen beheer en kunnen we nu ook via internet topkwaliteit garanderen. Overigens verkopen we niet alleen maar rundvlees maar ook biologisch varkensvlees, kippenvlees en vleeswaren!”, vertelt Aukje enthousiast.

Moderne technieken maken online verkoop mogelijk

“Al een lange tijd hebben wij de ambitie om online biologisch vlees te verkopen”, vervolgt Gerbrand. “Nu is het juiste moment: de mensen verlangen meer-en-meer naar goed en eerlijk vlees en de moderne verpakkings-technieken maken online verkoop van vlees mogelijk.”

“Het bestelde vlees wordt vacuu?m verpakt door middel van ‘dieptrek’, bevroren is het biologische vlees dan tot 3 maanden houdbaar. Door een speciale verpakking en het toevoegen van ijs blijft een bestelling buiten de koelkast tot 48 uur op de juiste
temperatuur. Online bestellen van biologisch vlees in onze webshop www.biologischbeter.nl is hiermee ook qua logistiek 100% gewaarborgd!”

Marktcijfers: verkoop biologisch vlees stijgt snel

De verwachtingen rondom online biologisch vlees verkopen zijn hooggespannen. De trend in Nederland is dat mensen steeds bewuster op hun voeding letten. Ook de herkomst van het voedsel wordt steeds belangrijker. De interesse voor de biologische slager die in de regio of streek zijn geproduceerd neemt snel toe. De markt voor biologische producten is in de periode 2000 – 2012 gegroeid van 286 tot 1007 miljoen euro. Ten opzichte van 2011 is de verkoop van biologisch vlees gestegen met 14,9%. De groeicijfers over 2013 zijn nog niet gepubliceerd.

Klik hier om het vlees van biologischbeter.nl te bestellen

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020