Blijtanken: overlaad jezelf met bijzondere en mooie complimenten

Het is heel gemakkelijk om kritiek te leveren. Op anderen, maar ook op jezelf. Dat interne stemmetje dat je de hele dag vertelt wat je allemaal niet goed doet. Als je het lastig vindt om die interne stem te muten, kun je tegenwicht bieden door jezelf heel veel complimenten te geven. Of je gaat blijtanken.

foto: website Blijtanken

Iedereen krijgt graag een compliment

Iedereen krijgt graag een compliment. Helemaal als het welgemeend, goed onderbouwd, persoonlijk en oprecht is. De behoefte aan waardering is namelijk een van onze diepste menselijke behoeftes. We willen nou eenmaal graag gewaardeerd worden om wie we zijn en wat we doen. En om daar aandacht voor te vragen, is bijvoorbeeld de Nationale Complimentendag in het leven geroepen, maar complimenten geven, kan en mag natuurlijk elke dag.

Even Blijtanken

Daarom vinden wij Blijtanken zo’n mooi initiatief. Blijtanken doe je bij een mobiel tankstation waar je via een koptelefoon positieve en lieve berichtjes te horen krijgt om de dag fijn en blij te vervolgen. De berichten moedigen je aan, zijn ontroerend, verhelderend of grappig, maar altijd positief.

Blijtanken heeft vier soorten brandstoffen

Je kunt kiezen uit verschillende soorten boodschappen. Zo is er:

  • Opbeur 95: voor iedereen die lieve woorden, motivatie en zachtheid kan gebruiken.
  • U-power: een confronterende maar oppeppende motivator om het beste uit jezelf te halen!
  • Adviezel: kleine en grote levens adviezen om je blik te verruimen.
  • Excellent Compliment: een exclusieve complimenten douche speciaal voor jou!

Mooie, lieve teksten

“Hallo lieve mens, jij bent volledig ok. Je bent prachtig zoals je bent, je hoeft niet te veranderen.”

“Je kan dit, echt. Appeltje, eitje voor jou.”  

“Ik vind je zo ongelofelijk de moeite waard”

En wie wordt er nou niet blij van dit soort geweldige boodschappen. Wat vind jij? Zou jij zin hebben om een keer te gaan blijtanken?

Over de schrijver

2 reacties op “Blijtanken: overlaad jezelf met bijzondere en mooie complimenten”

  1. Nee, laat maar, hier word ik helemaal niet blij van , want het is allemaal nep. Blijer word ik van een oprecht compliment of lieve uitspraak en misschien moeten wij daar allemaal wat meer energie in steken i.p.v. dit soort nonsens. Allemaal weer een onnodige verspilling van grondstoffen en energie. Hang dan liever wat vrolijke posters op.

Reacties zijn uitgeschakeld.