Win een citytrip naar de historische stad Nijmegen

Van 9 januari tot 13 februari organiseert hetkanWEL samen met Better Places en Avontuur Dichtbij de Anders Reizen Maand. Deze maand staat in het teken van andere, meer duurzame manieren van reizen. Een mooi voorbeeld daarvan is de reizen die Avontuur Dichtbij organiseert. Zij laten zien dat je voor een bijzondere belevenis écht niet ver hoeft te reizen. En voor de Anders Reizen Maand mogen wij een citytrip naar Nijmegen weggeven. Wil jij kans maken op een trip naar deze historische stad aan de Waal? Schrijf je dan nu in voor de Anders Reizen Nieuwsbrief!

Avontuur Dichtbij is een reisorganisatie die zich focust op kleine avonturen dichtbij, in België en Nederland. Zo zorgen ze voor evenveel plezier, maar heb je een co2-besparing van maar liefst 95% in vergelijking met een weekendje Barcelona. Dat is nog eens verantwoord genieten. Met de Better Citytrip Nijmegen ga je 4 dagen naar Nijmegen om heel wat nieuwe ervaringen op te doen. Zo leer je op dag 1 alles over de stad tijdens de Walk of the Town. Dit is een audiotour die je meeneemt langs de eeuwenoude geschiedenis van de stad. Op dag 2 kan je op de fiets de Eetbaar Nijmeegse fietsroute volgen om de leukste (en lekkerste) initiatieven te ontdekken zoals een voedselbos of natuurinclusieve boerderijen. Suppen of boulderen, afhankelijk van het weer, staat op de planning voor dag 3. En na de laatste nacht in een sfeervol hotel met een focus op duurzaamheid kan je nog langs de vele duurzame winkels in Nijmegen zoals het Duurzaam Warenhuis of Ieder z’n eigen Vak. Een citytrip om niet te vergeten dus!

Wil jij graag deze historische stad ontdekken? Schrijf je dan nu in voor de Anders Reizen Nieuwsbrief om kans te maken op de Better Citytrip Nijmegen van Avontuur Dichtbij!

Over de schrijver