Coca-Cola zet duurzaamheid in spotlight Olympische Spelen 2012

Coca-Cola, een officiële partner van de Olympische Spelen volgend jaar in Londen, geeft duurzaamheid een centrale plek in haar wereldwijde campagne naar aanloop van het sportfestijn. De focus ligt hierbij op de recycling van Coca-Cola producten.

Dit werd duidelijk bij de bekendmaking van het marketingplan van Coca-Cola voor de aankomende spelen in Londen. In de campagne zal Coca-Cola haar Live Positively boodschap uitdragen om zo veranderingen in de wereld te maken.

De multinational heeft toegezegd een duurzame erfenis achter te willen laten voor de Olympische Spelen. Op alle bijeenkomsten tijdens de spelen zullen Coca-Cola producten geserveerd worden in 100% recyclebare verpakkingen. Daarnaast zal ieder leeg flesje worden gerycled tot een nieuw flesje.

Move to the Beat
Coca-Cola start naast de wereldwijde campagne ook met een programma genaamd “Move to the Beat”. Dit programma is geïnspireerd door de geluiden, spirit en cultuur van de Engelse gaststad. Het doel van “Move to the Beat” is om jeugd meer te betrekken bij de Olympische Spelen en sport in het algemeen. In de campagne worden de geluiden van de Olympische Spelen aan het ritme van de Londense muziek gekoppeld.

Bekijk Coca-Cola’s duurzame plannen voor de Olympische Spelen 2012!

Bron: Brandchannel
Foto: flickr.com, haven’t the slightest

Lees ook:
Pijlsnel perfecte pinten tappen
Coca Cola plaatst Europa’s grootste recyclingfabriek voor flessen
BMW levert 200 elektrische auto’s voor Olympische Spelen