Maak kans op een maand gratis duurzame koffie voor je thuiskantoor

Koffiedrinken is niet alleen heel lekker, soms zelfs een eerste levensbehoefte, maar koffie heeft ook een sociale functie: thuis, in een koffiebar of op kantoor. We zijn benieuwd hoe jij je koffie het liefste drinkt. Laat het ons weten en maak kans op een koffieabonnement van Bundles voor je thuiskantoor. Je ontvangt dan een maand lang een volautomatisch koffiezetapparaat en een heleboel duurzame Moyee koffie (bonen). Helemaal gratis. Omdat wij snappen hoe zeer jij de goede koffie op kantoor mist.

“Ik snak naar kantoorkoffie” appte een vriendin laatst. En daar bedoelde ze niet alleen de heerlijke koffie mee die uit de koffiemachine op kantoor komt, maar de hele ervaring. De korte break tijdens een vergadering of het wandelingetje van haar werkplek naar het apparaat. De collega’s die ze onderweg tegenkomt en natuurlijk het praatje als ze even moet wachten. Koffiedrinken geeft haar een rustmoment, tijd om even te lachen en te ontspannen.

Alles geregeld in de koffiepauze

Er is een mooie Loesje-poster met de tekst ‘Twee uur vergaderd en alles geregeld in de koffiepauze’ en daar zit natuurlijk een kern van waarheid in. Want het koffiezetapparaat is vaak de centrale plek bij een organisatie. Hier hoor je over bedrijfsbeslissingen, wissel je creatieve ideeën uit met collega’s, praat je elkaar bij over de dagelijkse beslommeringen in je privéleven, hoor je de laatste roddels en neem je het nieuws nog even door. Het is dé plek om te netwerken, sociale contacten op te doen en op de hoogte te blijven.

We drinken heel veel koffie

Dat er behoefte is aan goede koffie, blijkt uit het feit dat 86% van de Nederlanders van koffie houdt. Per persoon drinken we gemiddeld 8,4 kilo per jaar, waarvan een groot deel op het werk. Op een doordeweekse dag drinken we gemiddeld 4,2 koppen koffie. In het weekend net iets minder: 3,9 koppen per dag.

Als het maar duurzaam is

De lezers van hetkanWEL halen dat gemiddelde van 86% nog een stukje omhoog, bleek uit ons onderzoek. Ruim 91,4% van onze lezers houdt van koffie en we drinken behoorlijk wat koppen, maar alleen als het duurzame koffie is. 85,4% van de hetkanWEL lezers wil weten waar de koffie vandaan komt en wie deze heeft verbouwd. Als het geen duurzaam merk is met een goed verhaal, willen ze in elk geval zien dat de koffie een Fair Trade, biologisch en Rainforest Alliance keurmerk heeft.

Steeds meer keuze

Gelukkig is er op het gebied van duurzame koffie steeds meer keuze. Er zijn nu al een behoorlijk aantal merken die de koffieketen echt (willen) veranderen. Met duurzame koffie voor thuis en op het werk. Een espressomachine met koffiebonen is de meest duurzame keuze, want dan heb je geen afval van cups of pads. Op je werk is zo’n volautomatisch koffiezetapparaat natuurlijk heerlijk, maar thuis vraagt het om een behoorlijke investering. Om die drempel te verlagen, bedacht het bedrijf Bundles een oplossing.

 Een koffieabonnement

Om de verspilling van grondstoffen tegen te gaan, afval te verminderen én het gebruiksgemak te vergroten, kwam Bundles met een koffieabonnement. Als je via CoffeeBundles een abonnement afsluit, ontvang je een volautomatisch koffiezetapparaat van Siemens thuis (ter waarde van 799 euro) en betaal je alleen voor de koffie die je drinkt. Hierin zit de prijs van het apparaat, het volledige onderhoud én de koffie berekend. Hoe meer koffie je drinkt, hoe goedkoper het per kopje wordt. De koffie ontvang je per post en bestaat uit heerlijke premium FairChain koffiebonen van Moyee Coffee.

Geen aanschaf en geen afval

De prijs per kop is vergelijkbaar met de koffiecups van bijvoorbeeld Nespresso, alleen hoef je het apparaat niet zelf te kopen. En als er iets kapot is, wordt de machine de volgende dag vervangen door een nieuw exemplaar. Het apparaat heeft een slimme stekker (“SmartPlug”) waarmee wordt gemeten hoeveel je drinkt. Zo weten ze bij CoffeeBundles hoeveel je per maand betaalt en wanneer ze je nieuwe koffie moeten opsturen.

Een maand lang uitproberen

Wij vinden dit bij hetkanWEL een ontzettend slimme oplossing. In plaats van het abonnement zelf uit te proberen, wilden we dat aan één van jullie vragen. Dan hebben we een mooie onafhankelijke review van het gebruik. Je ontvangt het volautomatisch koffiezetapparaat in bruikleen en een maand lang gratis koffie. Je hoeft daarna alleen maar aan één van de teamleden van hetkanWEL te vertellen wat je ervan vindt. En een foto van jezelf met een kop koffie wordt natuurlijk extra gewaardeerd. Het enige wat je ervoor hoeft te doen, is onderstaande enquête invullen.

Als je je email-adres achterlaat, kunnen we je benaderen als je wint. Alleen het email-adres van de winnaar delen we met CoffeeBundles. Alle andere adressen natuurlijk niet.

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers

Over de schrijver