Sinds 2005 biedt de redactie van hetkanWEL je een dagelijkse portie inspiratie voor een groener, eerlijker en leuker leven. We helpen je met het maken van duurzame keuzes, we geven tips voor een duurzame lifestyle en we informeren je over de nieuwste trends en innovaties. In de afgelopen 13 jaar wisselde het team van samenstelling, maar de toon bleef hetzelfde. Onze artikelen zijn laagdrempelig, positief, praktisch, onafhankelijk en goed onderbouwd.

Om hetkanWEL draaiende te houden hebben wij wel wat hulp nodig, dit kan door middel van een donatie aan onze stichting via deze link.

 

De redactie

HetkanWEL bestaat uit een vast kern van vier redacteuren en een pool van freelancers en vrienden. Samen zetten we ons (bijna) belangeloos in om elke dag een mooi artikel te kunnen bieden.

Contactgegevens

Wil je ons bereiken? Dat kan via: redactie@hetkanwel.nl, adverteren@hetkanwel.nl en contact@hetkanwel.nl of via het contactformulier onderaan deze pagina!

Wyke Potjer

Wyke Potjer

Wyke Potjer is content manager van hetkanWEL. Ze heeft journalistiek gestudeerd en werkt sindsdien fulltime voor landelijke radio, televisie, print en online media. Ze is al bijna haar hele leven vegetariër, heeft geen auto, probeert plastic uit haar leven te bannen en biologisch te eten. Naast haar freelance bestaan als journalist geeft ze Ashtanga yogales.

Asceline Groot

Asceline Groot

Asceline Groot is auteur van het boek ‘Het Nieuwe Groen’, co-auteur van ‘Dromen voor Altijd’ en PhD kandidaat aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij onderzoekt hoe start-up social enterprises hun duurzame ideeën ontwikkelen tot een bedrijf en helpt dit soort organisaties in de praktijk. Bij hetkanWEL onderhoudt ze het contact met (potentiële) partners.

Sjoske

Sjoske

Na haar studie Journalistiek stapte Sjoske Cornelissen met een heleboel dromen de freelance wereld in. Nu, vier jaar later, schrijft ze voor verschillende websites en magazines. Sjoske is verantwoordelijk voor de sociale media-kanalen van hetkanWEL, maar ze interviewt ook (jonge) duurzame ondernemers en doet regelmatig mee aan challenges.

13 + 12 =