Sinds 2005 biedt de redactie van hetkanWEL je een dagelijks portie inspiratie voor een groener, eerlijker en leuker leven. We helpen je met het maken van duurzame keuzes, geven tips voor een groene en bewuste levensstijl, informeren je over de nieuwste trends en innovaties en interviewen inspirerende mensen die bijzondere dingen doen. In de afgelopen 15 jaar wisselde het team van samenstelling, maar de toon bleef hetzelfde. Onze artikelen zijn laagdrempelig, positief, praktisch, onafhankelijk en goed onderbouwd.

De redactie van hetkanWEL bestaat momenteel uit 3 vaste leden en wordt ondersteund door freelancers en vrienden. Samen zetten we ons (bijna) belangeloos in om elke dag een mooi artikel te kunnen bieden. Wil je daarbij helpen of wil je graag contact om een andere reden? Mail ons dan via: redactie@hetkanwel.nl, adverteren@hetkanwel.nl en contact@hetkanwel.nl of via het contactformulier onderaan deze pagina!

Om hetkanWEL draaiende te houden hebben we hulp nodig. Dit kan door middel van een donatie aan onze stichting via deze link.

 

Wyke Potjer

Wyke Potjer

Wyke Potjer is partner en content manager van hetkanWEL. Ze heeft journalistiek gestudeerd en werkt sindsdien fulltime voor landelijke radio, televisie, print en online media. Ze is vegan, heeft geen auto, probeert plastic uit haar leven te bannen en biologisch te eten. Naast haar freelance bestaan als journalist geeft ze yogales.

Klik hier voor de verhalen van Wyke.

Asceline Groot

Asceline Groot

Asceline Groot is partner van hetkanWEL en onderhoudt de contacten met (potentiële) partners. Ze is auteur van het boek ‘Het Nieuwe Groen’, co-auteur van ‘Dromen voor Altijd’. columnist voor Fair Capital Partners en PhD kandidaat aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij onderzoekt hoe start-up social enterprises hun duurzame ideeën ontwikkelen tot een bedrijf en helpt dit soort organisaties in de praktijk.

Klik hier voor de verhalen van Asceline.

Sjoske

Sjoske

Na haar studie Journalistiek stapte Sjoske Cornelissen met een heleboel dromen de freelance wereld in. Nu, vier jaar later, schrijft ze voor verschillende websites en magazines. Sjoske is verantwoordelijk voor de sociale media-kanalen van hetkanWEL, maar ze interviewt ook (jonge) duurzame ondernemers en doet regelmatig mee aan challenges.

Klik hier voor de verhalen van Sjoske.

5 + 1 =