Crowdfundingcampagne No Waste Daisy haalt mijlpaal €10.000

No Waste Daisy Scholte En Jill Overmaat Testen En Van Hun Anti-Verspillingsrecepten. Foto: Menno Bausch
“No Waste” Daisy Scholte En Jill Overmaat Testen En Van Hun Anti-Verspillingsrecepten. Foto: Menno Bausch
De campagne voor het Grote Keukenboek met 500 tips tegen voedselverspilling bereikte gisteren de mijlpaal van €10.000. Een belangrijk moment, want tweederde van het benodigde geld is binnen. De campagne is een echte publiekstrekker, want het geld werd bij elkaar gebracht door maar liefst 142 supporters.

Er is nog €5.000 nodig om de campagne een succes te maken en de eerste druk van het boek te financieren. De campagne duurt nog 25 dagen.

Het Grote Keukenboek wordt geschreven door anti-voedselverspillingsexpert “No Waste” Daisy Scholte. Zij schrijft al langer voor hetkanWel. Ook is zij een van de boegbeelden van de campagne tegen voedselverspilling door het Voedingscentrum. Vormgeefster Jill Overmaat ontwerpt het boek.

Het Grote Keukenboek staat tjokvol met goede tips tegen voedsel verspilling. Een aantal vind je al in ons Dossier Voedselverspilling. Daisy en haar vrienden willen dat heel Nederland deze toptips leren kennen. Vandaar dat ze de tips in boekvorm willen bundelen. Een boek in de kast, naast alle kookboeken, is volgens hen de beste manier om mensen te helpen nooit meer goed voedsel in de prullenbak te gooien.

Wil je zelf ook het Grote Keukenboek ontvangen? Crowdfund mee en ontvang vanaf een investering van €25 als één van de eersten het mooie, grappige, originele, leuke, superhandige keukenboek. Bovendien maak je mogelijk dat duizend andere Nederlanders minder voedsel verspillen.

Lees ook
De verschrikkelijke waarheid achter voedselverspilling
Ben jij een No Waste Feest Beest?
Anti-verspillingstip: Deze groenten bewaar je in de koelkast

Over de schrijver

2 reacties op “Crowdfundingcampagne No Waste Daisy haalt mijlpaal €10.000”

  1. Pingback: Crowdfundingcampagne No Waste Daisy haalt mijlpaal €10.000 | No waste network

  2. Pingback: Crowdfundingcampagne No Waste Daisy haalt mijlpaal €10.000 | Nieuwe Aarde

Reacties zijn uitgeschakeld.