Crowdsourcing bootcamp: leer hoe jij de kracht van de massa kunt aanboren

Pifworld W413 H226 Crcenter95
Foto: Pifworld

Steeds meer organisaties gebruiken crowdsourcing bij het bepalen van hun strategie en beleid, of bij de ontwikkeling van nieuwe producten of diensten. Maar wat is crowdsourcing precies? En wat kan het voor jouw organisatie betekenen?
Dat kom je te weten tijdens het Crowdsourcing Bootcamp van Pifworld, het internetplatform dat crowdsourcing faciliteert. Pifworld organiseert dit bootcamp met steun van Voor de Wereld van Morgen, het platform van de ASN Bank. En jij kunt eraan deelnemen.
Het Crowdsourcing Bootcamp biedt je een op maat gemaakt programma. In vier bijeenkomsten doorloop je in vier maanden de verschillende fasen van crowdsourcing, van strategie tot en met uitvoering. Daarna ga je aan het werk. Na twee maanden volgt de afsluitende bijeenkomst. Alle bijeenkomsten vinden in Amsterdam plaats.
In de vier bijeenkomsten komen de volgende onderwerpen aan bod: strategieontwikkeling, storytelling, het bouwen aan een community en samenwerking. De bijeenkomsten worden begeleid door specialisten op het betreffende vakgebied.
Deelname aan het Crowdsourcing Bootcamp is kosteloos. We vragen je als tegenprestatie een bijdrage aan het programma te leveren vanuit je eigen vakgebied. Samen met de andere deelnemers zorg je zo voor een verdieping van het programma.
Denk je dat dit Crowdsourcing Bootcamp jouw organisatie een impuls kan geven? Neem dan contact op met Robert van Rooijen (robert@pifworld.com) voor meer informatie. Ook op Voor de Wereld van Morgen vind je aanvullende informatie.

Over de schrijver