D66 lijsttrekker Sophie in ‘t Veld voor man aangezien door burgemeester

Dat D66 politica Sophie in ‘t Veld haar mannetje staat, leerden we al bij de Europese Verkiezingen waar D66 een van de grote winnaars was met 3 zetels. Kennelijk is een dergelijke prestatie door een vrouw moeilijk te bevatten voor een burgemeester, want wat twitterde Sophie vandaag..?Over de schrijver

4 reacties op “D66 lijsttrekker Sophie in ‘t Veld voor man aangezien door burgemeester”

  1. Nog niet zo lang geleden begonnen de meeste brieven Geachte heer, en als je dan aangaf dat je een vrouw was, was het de schuld van de computer….
    Je ziet de man … is bij velen blijkbaar de algemene norm.

  2. Nou,Sophie…ik als vrouw zijnde mag wel zeggen dat je er tòch ècht uitziet als een vrouw….Ikzelf zou meneer de burgermeester een bezoekje aan de opticiën aanbevelen.Is het een teken aan de wand???de politici zijn tegenwoordig wel héél erg van het volk ,dat zij vertegenwoordigen, vervreemd.(het is mij ook een aantal keer overkomen dat de heren ambtenaren aan mij refereerden alszijnde ‘meneer’,ondanks dat ik uit een zeer politiek bewuste/actieve familie kom en ze mijn verschijning zeker wel kennen)

Reacties zijn uitgeschakeld.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020