De badmode is groen dit jaar; al besteld?

Foto: Eco Panda
Foto: Eco Panda

Door: Maartje Maas. De zon schijnt, het vakantiegeld laat niet lang op zich wachten en dromen van wuivende palmen en een ruisende zee dienen zich aan. Als groene fashionista rijst dan de vraag; waar haal ik zo snel een eco-bikini vandaan?

Ecopanda maakt zwemkleding waar geen enkele fashion-victim haar neus voor zou ophalen. Bikini’s en badpakken van gerecycled nylon zorgen dat je hip & verantwoord het strandseizoen doorkomt. Enig nadeel; ze verschepen nog niet naar
Nederland.

Gelukkig biedt webwinkel Fashion Conscience uitkomst; zij voeren euro prijzen en verschepen ook deze kant op. Hoewel niet heel uitgebreid, hebben ze een aardig assortiment met trendy badmode designers als Aaron Chang, Emobi en Kelly B. De bikini’s en badpakken zijn geproduceerd van organisch katoen of gerecycled polyester. Hier en daar is ook gebruik gemaakt van ecologische verfstoffen en Fair Trade. Belangrijker is dat je er erg hebberig van wordt; de designs zijn erg aantrekkelijk. Helaas zijn de prijzen dat minder, de goedkoopste bikini is €48 en voor een halter badpak leg je €128 neer. Maar goed, daar is dat vakantiegeld toch voor?

Het wachten is nu op Nederlandse webshops en ondergoed-ketens; voer die eco-badkleding en biedt de helpende hand aan ons groene fashionista’s.

www.eco-panda.com
www.fashion-conscience.com

Maar ook:
www.niksters.com
www.happyendingz.com

Over de schrijver

4 reacties op “De badmode is groen dit jaar; al besteld?”

Reacties zijn uitgeschakeld.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020