De Windcentrale wil dit jaar weer twee windmolens crowdfunden


De Windcentrale haalde vorig jaar 7 miljoen euro op met crowdfunding voor 2 windmolens. In dit uitgebreide interview van ‘Groeigeld’ wordt duidelijk hoe dit lukte. Denk overigens niet dat het succes vanzelf kwam, want het leek er twee jaar lang op dat het project compleet zou mislukken. Toch zette Harm Reitsma door, samen met zijn compagnon Anne Janssens.
En genieten hij en zijn compagnon Anne Janssens van het succes? ‘Nee, we hebben het afgelopen jaar te weinig genoten. We hebben er niet eens één biertje op gedronken.’ Het nieuwe doel: nog een keer 7 miljoen euro ophalen en op herhaling. ‘Nu is het een project, dan is het een bedrijf.’
Lees ook:
Geef Henk wind mee
Crowdfunding maakt wereldwijd energierevolutie mogelijk

Over de schrijver

3 gedachten over “De Windcentrale wil dit jaar weer twee windmolens crowdfunden”

  1. Dit is een heel mooi initiatief voor je eigen opgewekte stroom. Nu nog vrijstelling van energiebelasting over deze toch echt zelf opgewekte stroom (POLITIEK DOE ER IETS AAN!) en iedereen wil een eigen stukje windmolen. Heb je geen eigen dak voor zonnepanelen of is je dak niet geschikt of wat te klein> neem een stukje eigen windmolen en je helpt tegen de klimaatverandering en een beter milieu, betere luchtkwaliteit en een betere portemonnee. Voor zonnepanelen moet je kijken bij sun4ever. Lees je alles.

Reacties zijn gesloten.