@derodecaravan: biologisch eten bracht gezondheid en een nieuwe droom

Foto: sustainable summer tour

Deze zomer rijdt @derodecaravan door Nederland, op zoek naar inspirerende groene verhalen. Aan boord is Jasper van Impelen van The Story of Cool om die verhalen te verfilmen. Vandaag: pinkandgreen.

@derodecaravan: “De droom van Martha Kuiken  ontstond toen ze na de geboorte van haar zoontje lang ziek was. Ze knapte op van een dieet van gezond en biologisch eten. Ze begon een webshop met duurzame producten en droomt nu van een echte, zelfvoorzienende winkel. ‘Als er in de rest van de stad de stroom uitvalt, brandt er bij mij  nog een lampje.'”


Martha won eerder de Groene PC prijsvraag van hetkanWel. Hier lees je een interview met haar.

Ideaal podium voor ASN Bank Wereldprijs

@derodecaravan is een ideaal podium om jouw idee voor een betere wereld te pitchen en om stemmen te krijgen voor de ASN Bank Wereldprijs. Doe je nog niet mee aan de ASN Bank Wereldprijs? Meld je aan en maak kans op twee keer €10000.

Dus: is jouw idee voor een betere wereld niet te filmen zo mooi? Daag @derodecaravan uit. Hij komt graag langs. Tweet jouw idee, bedrijf of project nu naar @derodecaravan.

Lees ook

Ding mee naar de ASN Bank Wereldprijs en win € 10.000

Test jouw “Dromen voor de Wereld van Morgen”-kennis

Laat je inspireren door duurzame doeners

Over de schrijver

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020