@derodecaravan: geef ons water maar aan anderen. Wij hebben er genoeg van.

Een One for One waterfles. Foto: sustainablesummertour

Deze zomer rijdt @derodecaravan door Nederland, op zoek naar inspirerende groene verhalen. Aan boord is Jasper van Impelen van The Story of Cool om die verhalen te verfilmen. Vandaag: One for One.

@derodecaravan: “Terwijl de regen gestaag op hem neerdaalt, blijft Wouter Durville even enthousiast doorpraten over — hoe toepasselijk — water. Want Wouter wil meer water. Niet voor hem, maar voor anderen die er niet zoveel van hebben. Hij is oprichter van One for One. Als je bij dit bedrijf iets koopt, krijgt iemand in een ontwikkelingsland hetzelfde, het zogeheten “buy one, give one”-principe. Nu water succesvol verkoopt, volgen meer producten zoals groene energie en verzekeringen. Luister naar Wouters inspirerende verhaal.”

Je kunt nu een speciale versie van de One for One waterfles winnen die nog niet in de winkels ligt. Het enige wat je hoeft te doen is het volgende bericht te tweeten: “Bekijk het @derodecaravan interview met ONEforONE: http://bit.ly/nT20pe RT = Kans maken op gloednieuwe roze @ONEforONENL Waterfles!”

Ideaal podium voor ASN Bank Wereldprijs

@derodecaravan is een ideaal podium om jouw idee voor een betere wereld te pitchen en om stemmen te krijgen voor de ASN Bank Wereldprijs. Doe je nog niet mee aan de ASN Bank Wereldprijs? Meld je aan en maak kans op twee keer €10000.

Dus: is jouw idee voor een betere wereld niet te filmen zo mooi? Daag @derodecaravan uit. Hij komt graag langs. Tweet jouw idee, bedrijf of project nu naar @derodecaravan.

Lees ook

Ding mee naar de ASN Bank Wereldprijs en win € 10.000

Test jouw “Dromen voor de Wereld van Morgen”-kennis

Laat je inspireren door duurzame doeners

 

Over de schrijver

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020