@derodecaravan: onrecht pak je aan met cijfers

Rankabrand
Foto: Sustainablesummertour.nl

Deze zomer rijdt @derodecaravan door Nederland, op zoek naar inspirerende groene verhalen. Aan boord is Jasper van Impelen van The Story of Cool om die verhalen te verfilmen. Vandaag: Rankabrand.

@derodecaravan: “Voor mensen die de spullen maken die wij kopen, moeten dezelfde regels gelden als voor ons. Wij goede arbeidsomstandigheden? Zij ook goede arbeidsomstandigheden. Bij ons geen milieuvervuiling? Bij hen ook niet. Dat klinkt logisch, maar dat is het niet. Niels Oskam ergerde zich aan de oneerlijke verhoudingen in de wereld, en startte Rankabrand. Op de website van Rankabrand kun je direct zien hoe duurzaam een merk is. In deze video vertelt hij het verhaal achter deze bijzondere organisatie.”


Ideaal podium voor ASN Bank Wereldprijs

@derodecaravan is een ideaal podium om jouw idee voor een betere wereld te pitchen en om stemmen te krijgen voor de ASN Bank Wereldprijs. Doe je nog niet mee aan de ASN Bank Wereldprijs? Meld je aan en maak kans op twee keer €10000.

Dus: is jouw idee voor een betere wereld niet te filmen zo mooi? Daag @derodecaravan uit. Hij komt graag langs. Tweet jouw idee, bedrijf of project nu naar @derodecaravan.

Lees ook

Ding mee naar de ASN Bank Wereldprijs en win € 10.000

Test jouw “Dromen voor de Wereld van Morgen”-kennis

Laat je inspireren door duurzame doeners

Over de schrijver