@derodecaravan: puur eten in een fabriekshal

Popup
Foto: Sustainablesummertour.nl

Deze zomer rijdt @derodecaravan door Nederland, op zoek naar inspirerende groene verhalen. Aan boord is Jasper van Impelen van The Story of Cool om die verhalen te verfilmen.Vandaag: Puur-e.

@derodecaravan: “Christian en Petra serveren eten op ongebruikelijke locaties. Met hun ‘pop-up restaurant’ zijn te vinden in lege fabriekshallen, op de heide of op een andere bijzondere locatie in Ede. De gasten krijgen puur eten voorgeschoteld: producten die bijna allemaal uit Ede komen en biologisch geproduceerd zijn. Maar ze dromen verder: van een aardewoning, waarin ze een foodstudio willen openen, een plek waar mensen inspiratie vinden met en over eten. Luister naar het interview dat ik met deze bijzondere mensen had.”Christian blogt ook voor hetkanWel en doet met zijn project mee aan de ASN Bank Wereldprijs
Ideaal podium voor ASN Bank Wereldprijs

@derodecaravan is een ideaal podium om jouw idee voor een betere wereld te pitchen en om stemmen te krijgen voor de ASN Bank Wereldprijs. Doe je nog niet mee aan de ASN Bank Wereldprijs? Meld je aan en maak kans op twee keer €10000.

Dus: is jouw idee voor een betere wereld niet te filmen zo mooi? Daag @derodecaravan uit. Hij komt graag langs. Tweet jouw idee, bedrijf of project nu naar @derodecaravan.

Lees ook

Ding mee naar de ASN Bank Wereldprijs en win € 10.000

Test jouw “Dromen voor de Wereld van Morgen”-kennis

Laat je inspireren door duurzame doeners

Over de schrijver