@derodecaravan: rondslingerende stukjes hout blijken uiterst waardevol

Bijzonderetafels
Foto: Sustainable Summer Tour

Deze zomer rijdt @derodecaravan door Nederland, op zoek naar inspirerende groene verhalen. Aan boord is Jasper van Impelen van The Story of Cool om die verhalen te verfilmen. Deze keer: De Bijzondere Tafel

@derodecaravan: “Iedereen heeft wel een plankje hout thuis liggen. Als iemand die rondslingerende stukjes met elkaar verbindt, ontstaat er iets nieuws van waarde. Gerrit Snijders is zo’n verbinder: hij maakt mooie tafels. Maar volgens Gerrit is zijn werk veel meer dan iets maken waar je aan kunt zitten. Tafels maken is het begin van een beweging naar een mooiere wereld waar meer mensen zich verbonden voelen. Hoor meer over de bijzondere droom van Gerrit.”


Ideaal podium voor ASN Bank Wereldprijs

@derodecaravan is een ideaal podium om jouw idee voor een betere wereld te pitchen en om stemmen te krijgen voor de ASN Bank Wereldprijs. Doe je nog niet mee aan de ASN Bank Wereldprijs? Meld je aan en maak kans op twee keer €10000.

Dus: is jouw idee voor een betere wereld niet te filmen zo mooi? Daag @derodecaravan uit. Hij komt graag langs. Tweet jouw idee, bedrijf of project nu naar @derodecaravan.

Lees ook

Ding mee naar de ASN Bank Wereldprijs en win € 10.000

Test jouw “Dromen voor de Wereld van Morgen”-kennis

Laat je inspireren door duurzame doeners

Over de schrijver

2 gedachten over “@derodecaravan: rondslingerende stukjes hout blijken uiterst waardevol”

  1. “nieuw van oud”, zo oud als de spreekwoordelijke weg naar Rome, zo nieuw als de trend, maar het concept…? Wil ik ook graag weten.
    Want, quasi hippe tafels, kastjes en boekenplanken zijn vooralsnog vooral een moneymaker.

Reacties zijn gesloten.