@derodecaravan: tweet & win eerlijke zalm van kenners

374380229 193066B512
Foto: *Clairity*, Flickr

Deze zomer rijdt @derodecaravan door Nederland, op zoek naar inspirerende groene verhalen. Aan boord is Jasper van Impelen van The Story of Cool om die verhalen te verfilmen. Vandaag: Zalmhuis Steur.

@derodecaravan: “Bij Zalmhuis Steur gebruiken ze het woord duurzaamheid niet. Het gaat hen om kwaliteit, ambacht, eerlijke producten en rekening houden met de natuur. Het bedrijf koopt alleen zalm van de allerhoogste kwaliteit in, mét MSC-stempel. In tests van vakbladen kwam Zalmhuis Steur al diverse malen als beste uit de bus. Luister naar deze kenner en merk zijn liefde en respect voor de vis.”

Grijp nu je kans om zelf zo’n heerlijke zalm te proeven. Tweet naar @derodecaravan wat jij met deze heerlijke zalm gaat doen. Gebruik de hashtag “#wildezalm”.

Ideaal podium voor ASN Bank Wereldprijs

@derodecaravan is een ideaal podium om jouw idee voor een betere wereld te pitchen en om stemmen te krijgen voor de ASN Bank Wereldprijs. Doe je nog niet mee aan de ASN Bank Wereldprijs? Meld je aan en maak kans op twee keer €10000.

Dus: is jouw idee voor een betere wereld niet te filmen zo mooi? Daag @derodecaravan uit. Hij komt graag langs. Tweet jouw idee, bedrijf of project nu naar @derodecaravan.

Lees ook

Ding mee naar de ASN Bank Wereldprijs en win € 10.000

Test jouw “Dromen voor de Wereld van Morgen”-kennis

Laat je inspireren door duurzame doeners

Over de schrijver