@derodecaravan: zo schep je met je tuin een groene wereld

Dorpstuin NunspeetDeze zomer rijdt @derodecaravan door Nederland, op zoek naar inspirerende groene verhalen. Aan boord is Jasper van Impelen van The Story of Cool om die verhalen te verfilmen. Vandaag: de dorpstuin in Nunspeet.

@derodecaravan: “Dorien droomde altijd van een boerderijtje. Ze wilde een tuin maken waar veel mensen van konden genieten. Toen las ze een artikel over iemand die bij zijn doorzon woning een pluktuin creëerde. Toen besefte ze: ‘Ik hoef niet te wachten totdat ik een boerderijtje heb. Ik begin gewoon nu al!’  Nu zet ze zich in voor de Dorpstuin in Nunspeet. Dorpsgenoten verbouwen en verkopen daar groente en kruiden. Ook is ze bezig om een buitenschoolse opvang op te zetten waar kinderen de ruimte en vrijheid hebben om te spelen in de bossen.”


Ideaal podium voor ASN Bank Wereldprijs

@derodecaravan is een ideaal podium om jouw idee voor een betere wereld te pitchen en om stemmen te krijgen voor de ASN Bank Wereldprijs. Doe je nog niet mee aan de ASN Bank Wereldprijs? Meld je aan en maak kans op twee keer €10000.

Dus: is jouw idee voor een betere wereld niet te filmen zo mooi? Daag @derodecaravan uit. Hij komt graag langs. Tweet jouw idee, bedrijf of project nu naar @derodecaravan.

Lees ook

Ding mee naar de ASN Bank Wereldprijs en win € 10.000

Test jouw “Dromen voor de Wereld van Morgen”-kennis

Over de schrijver