Deze Instagram-accounts wil je volgen

Wij Nederlanders zijn dol op social media en ook de redactie van hetkanWel maakt veel & graag gebruik van Facebook, Pinterest en Twitter. Ter inspiratie, om mooie verhalen te delen en ook gewoon als entertainment. En ook Instagram is niet meer van onze smartphone weg te denken. De mooie foto’s gecombineerd met vaak inspirerende verhalen maakt het een geweldig medium voor echte HetKanWel-denkers.

Onze tien favoriete Instagram accounts

Dat wij niet de enige zijn die graag op Instagram vertoeven blijkt wel uit recente onderzoekscijfers van Newcom Research & Consultancy. Die laten zien dat Nederlanders inmiddels meer tijd op Instagram besteden dan op Twitter. Vooral mensen tussen de 20 en 40 maken veel gebruik van het medium.
En terecht, want er zijn veel leuke Instagram accounts! Hieronder delen we enkele van onze favorieten.
1. @levenzonderafval
Emily-Jane Lowe woont in Baarn waar ze samen met haar gezin al sinds 2013 bezig is om te leven zonder afval te produceren. Heel inspirerend en veel handige tips & voorbeelden!
2. @trashisfortossers
Twintiger Lauren Singer woont in New York en leeft daar zonder afval te produceren. Ook hier weer veel mooie beelden, inspiratie en tips.
3. @VDWVM
De duurzame community van Voor de Wereld van Morgen heeft al veel mooie initiatieven voortgebracht. Van duurzame ondernemers tot wereldverbeteraars, je vindt ze hier.
4. @greenhouse_living
Helly Scholten woont met haar gezin in een experimentele kaswoning. Ze verbouwen hun eigen groente in de kas en het interieur is om bij weg te dromen.

Greenhouse Living
Instagram Foto’S Van @Greenhouse_Living


  5. @tinyhousemovement
Wij krijgen geen genoeg van tiny houses en met dit account kun je je hart ophalen. Tiny Houses galore!
6. @marjolein_in_het_klein
We hebben al veel over Marjolein en haar kleine huisje geschreven maar we kijken ook graag mee via haar Instagram account. Een kijkje in haar leven-op-kleine-voet.
7. @lauraenjames
Laura maakt prachtige foto’s van haar groene levensstijl en als moeder van zoontje James deelt ze haar tips voor duurzaam en groen ouderschap.
8. @natuurmonumenten
Prachtige foto’s van Nederlandse flora en fauna van de organisatie die maar liefst 355 natuurgebieden in Nederland beschermt.
9. @staatsbosbeheer
Ook bij Staatsbosbeheer vind je heel veel mooie foto’s van Nederlandse natuur die je inspireren om van de bank af te komen en de natuur in te gaan.
10. @hetkanwelnl
Tja, we tippen jullie natuurlijk ook graag ons eigen Instagram account : ) Hier delen we inspirerende verhalen van ons blog, groene acties van onze redactie en tips.
Welke inspirerende, groene instagrammers ontbreken er in onze lijst? Laat hieronder je reactie achter!
 

Over de schrijver

3 gedachten over “Deze Instagram-accounts wil je volgen”

Reacties zijn gesloten.