Dinsdagavond wordt de funshop-avond voor bewuste consumenten

Watmooi Duurzame Mode
Bron: Watmooi.nl

Als je echt schone kleren wilt kopen, dan kun je in de meeste steden lang zoeken. Vragen of een nieuwe broek milieuvriendelijk en eerlijk is geproduceerd, leidt vooral tot moeilijk kijkende verkopers. Dus waar winkelen voor veel consumenten synoniem is aan ‘funshoppen’, daar is het voor bewuste consumenten die via hun portemonnee werk willen maken van een duurzamer wereld vooral een hoop gedoe.
hetkanWel en Voor de Wereld van Morgen organiseren daarom op dinsdagavond 12 juni in Utrecht de eerste avondwinkel: funshoppen voor bewuste consumenten. Het thema van de eerste avondwinkel is ‘mode’ en we zijn erg blij dat de eco-webshop van het jaar ‘WatMooi’ een boetiek verzorgt in ‘Huis aan de Werf’. Joke Bom, eigenares van WatMooi en zakenvrouw van het jaar, zorgt dat er niet alleen ruime keuze in mode voor mannen en vouwen is, maar ook voor kinderen.
Maar er is nog veel meer ‘fun’ voor bewuste consumenten, want in de kleine zaal van Huis aan de Werf zien we stand up inspiration van Nils Roemen, bekend van #durftevragen. En eco-kok Christian Weij van Puur-e verrast culinair met een diner van biologische en lokale ingrediënten. Wil je nog meer doen dan passen en proeven? In de bar van Huis aan de Werf kun je terecht voor een borrel.
Zin om te komen? Binnenkort volgt meer informatie en kun je je aanmelden via onze website.
Lees ook:
Duurzaam winkelen
Gifstoffen uit kleding vervuilen ook ons water

Over de schrijver

1 gedachte over “Dinsdagavond wordt de funshop-avond voor bewuste consumenten”

Reacties zijn gesloten.