Doe mee met Nudge en win een Waka Waka Power

Nudge Logo(Advertorial) Er zijn weinig organisaties die wij bij hetkanWel zo waarderen als Nudge. Samen met de levendige community van nudgers stimuleert Nudge nieuwe ideeën en innovatieve producten voor een duurzamere samenleving. In bijna 3 jaar tijd groeide de organisatie uit tot het grootste platform van duurzame consumenten in Nederland.
Net als hetkanWel denkt Nudge in oplossingen. Daarom geven wij Nudge graag een zetje. Hoe meer Nudgers, hoe sneller de vergroening van onze samenleving kan gaan!
Samen meer impact, ieder op zijn eigen manier
Op dit moment staat de teller op 30.994… en de teller tikt door. Hoe meer mensen samen werken aan een duurzamer Nederland, hoe beter. Om je aan te melden, hoef je alleen een stip op de kaart te zetten. Het kost een minuut. Doe nu mee met Nudge en maak elke week kans op een Waka Waka Power LED-lamp en oplader op zonne-energie.
Wat doet Nudge dan?
Het motto van Nudge: verbinden, versterken, versnellen. Geef jouw duurzame tips en initiatieven op de Broedplaats, doe zelf een zetje (‘nudge’), geef je feedback in NudgeLab of doe mee met een project. Zet snel je stip en ontdek wat Nudge zoal doet!
Waka Waka Power. Foto: Waka WakaHoe kun je een Waka Waka Power winnen?
Heb je een stip gezet? Vertel ons dan op onze facebookpagina: voor welke situatie heb jij de Waka Waka Power nodig? . Elke week verloten we een Waka Waka Power onder de deelnemers die een stip op de Nudge-kaart hebben gezet en een reactie hebben achtergelaten op de hetkanWel Facebook pagina.
Waka Waka Power is een LED-lamp en oplader op zonne-energie ineen. Zo kun je op elk moment gemakkelijk je smartphone opladen. En ’s avonds heb je licht voor in de tent, in de tuin of waar ook maar geen stopcontact in de buurt is.
Meer weten over Nudge?
Deze video van 4 minuten legt snel en eenvoudig uit wat Nudge is:

Vind jij het ook een goed idee dat mensen samen werken aan een duurzamer Nederland? Meld je aan als nudger en maak elke week kans op een Waka Waka Power LED-lamp en oplader op zonne-energie.

Over de schrijver