Duurste aardappelsalade ooit: €34.000 en prijs loopt nog op

Aardappelsalade - Kickstarter
Aardappelsalade – Kickstarter
Crowdfunding site Kickstarter heeft zijn strenge richtlijnen voor projecten verruimd. Voor alles wat legaal is, mag nu een crowdfund-project worden gestart. De Amerikaan Zack Brown heeft hier op ingespeeld met een opmerkelijk experiment.

Hij vroeg $10,- voor een aardappelsalade. Hiervoor had hij al snel genoeg supporters, zodat hij besloot de lat hoger te leggen. Eerst beloofde hij voor $35,- vier keer zo veel aardappelsalade te maken, toen voor $75,- een pizza party te geven en vervolgens voor $100,- twee verschillende aardapelsalades te maken.

Het geld bleef echter binnenstromen en stroomt nog steeds binnen. Op dit moment moet hij al een aparte keuken huren om een live stream te broadcasten van het maken van verschillende aardappelsalades op basis van recepten van chef-koks. Terwijl hij de aardappelsalade maakt, zal hij de namen noemen van alle donateurs (‘backers’). Dat zijn er nu al meer dan 5848.

Je kunt de kracht van het internet benutten voor het maken van de duurste aardappelsalade ooit. Je kunt hem ook inzetten voor een keukenboek om iets te doen tegen al die salade- en andere etensresten die worden weggegooid. hetkanWeller Daisy Scholte bindt de strijd aan tegen voedselverspilling met een onmisbaar kookboek in elke keuken. Help je ook mee in de strijd tegen voedselverspilling? Na een week staat er al bijna 38% van het gewenste budget op de teller. Help jij ons over de 40%?

Over de schrijver

2 reacties op “Duurste aardappelsalade ooit: €34.000 en prijs loopt nog op”

  1. Pingback: Drie producten die helpen bij een duurzame levensstijl » hetkanWel.nl

  2. Pingback: Duurste aardappelsalade ooit: €34.000 en prijs loopt nog op | Nieuwe Aarde

Reacties zijn uitgeschakeld.