7 x een origineel duurzaam relatiegeschenk

Wil je een leuk cadeautje kopen als duurzaam relatiegeschenk? Dan is dat steeds gemakkelijker. Maar wat zijn nu echt originele duurzame relatiegeschenken? We zetten 7 originele duurzame relatiegeschenken voor je op een rij, maar weet… er zijn meer dan 100 duurzame opties.

1. Powerbank op zonne-energie

Laat de grootste energiebron voor de wereld zijn werk doen met deze powerbank op zonne-energie. Want deze energie is overal beschikbaar! Geen stopcontact nodig en duurzaam. Ideaal voor backpackers, festivalgangers, maar ook voor zakelijke reizigers.

2. Douche zandloper

Bij duurzaamheid kun je ook denken aan het besparen van water. En niet iedereen heeft het door hoeveel water het kost als je extra lang gaat douchen. Een douche zandloper is een klein, maar slim item om mensen bewust te maken van de impact van korter douchen. En als hier je logo op staat, komt je merk iedere dag in beeld bij de ontvangers die onder de douche staan.

3. Solar rugzak

Opladen met je rugzak? Het kan op een duurzame manier met de solar rugzak. De rugzak heeft een solar paneel op de achterzijde. Dus als je lekker in het zonnetje loopt met je rugzak om, wek je energie op die je kunt gebruiken voor het opladen van je telefoon, tablet, smartphone of smart watch. Hoe handig is dat? En de rugzak biedt ook nog volop ruimte voor al deze spullen.

4. Ovale houten snijplank

Deze snijplank roept het gevoel van natuur bij je op door de rand van boomschors. Gemaakt van Europees Alder hout en 100% natuurlijk. En iedere snijplank is hierdoor uniek. Laat de snijplank voorzien van een gravering van het logo. Een puur natuurlijk geschenk voor bijvoorbeeld een heerlijke borrel- of kaasplank.

5. LCD klok op waterenergie

Wist je dat water ook gebruikt kan worden als energie? Deze LCD klok bewijst het. Vul de klok met water om natuurlijke energie op te wekken. Hiervoor heb je dus geen elektrische energie nodig! Een handig klokje om bijvoorbeeld op het bureau te zetten.

6. Houten stapelblokken

Dit spelletje met houten blokken blijft populair. Haal blokken uit de toren tot ie omvalt. De houten blokken zitten in een katoenen zakje waar het logo van het bedrijf op gedrukt kan worden. Een leuk cadeau dat nog vaak op de tafel zal komen.

7. Bambook

Een handig notitieboek met uitwisbare pagina’s, zodat het heel vaak hergebruikt kan worden. Want al die losse notitieboekjes gebruiken is niet meer nodig. De pagina’s kun je heel makkelijk scannen met een app, waardoor je de notities alsnog kunt bewaren. Onmisbaar in iedere zakelijke tas. Voor elk verkocht Bambook planten ze bovendien een boom.

Genoeg inspiratie met de bovenstaande originele, duurzame relatiegeschenken. Naast duurzaamheid wordt circulariteit ook een steeds belangrijker begrip. Lees hierover meer in het artikel over duurzaamheid en circulariteit.

Over de schrijver

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *