Duurzaamnieuws start actie: “Samen lossen we de crisis op”

Foto: Oddsock, Flickr
Foto: Oddsock, Flickr

Duurzaamnieuws.nl heeft het helemaal gehad met “Den Haag”. Onze regering gaat “stug door met het nemen van bewezen verkeerde maatregelen,” aldus de site. Duurzaamnieuws blijft echter niet bij de pakken neer zitten, maar start een sympathieke actie: “Samen lossen we de crisis op.”
Van de site:
“Er zijn in dit land al honderden organisaties en honderdduizenden mensen bezig met wat zo mooi sociale vernieuwing heet. Ver weg van Den Haag (ten minste, in politieke zin) wordt in eigen buurt en plaats gewerkt aan waardevolle projecten die wel degelijk resultaten opleveren op het gebied van werkgelegenheid, welzijn, zorg, onderwijs. Daar wordt door burgers, organisaties en gemeenten samen kennis en inzet omgezet in echte duurzame waarde en welzijn.”
“Het kan! Met al die mensen en met een gedegen plan lossen we samen de crisis op: we verzamelen de voorbeelden en ideeën, kiezen daar de beste uit en stellen daarmee een programma op dat breed in de samenleving wordt gedragen. Dat programma bieden we aan de politiek aan. De partij of coalitie die zich hieraan verbindt weet bij voorbaat dat ze daarmee brede steun verwerft.”
Het eindelijke doel van Duurzaamnieuws: “Nederland economisch en sociaal gezond en duurzaam voor ons allemaal.”
Heb je goede ideeën, vind je er iets van, wil je meedoen? Stuur een mailtje naar [email protected] of reageer op de site.
Lees ook
[adrotate group=”1″]
Nobelprijswinnaar Krugman: bezuinigingen drukken Nederland verder de crisis in
Waarom Samsom gelijk heeft: geld laten rollen is goed voor groene economie

Over de schrijver

1 reactie op “Duurzaamnieuws start actie: “Samen lossen we de crisis op””

  1. Als we het samen oplossen moet "Den Haag" uiteindelijk toch ook mee doen? Alleen lopen een paar belangrijke(?!) politici een beetje achter…of doen zelfs een stapje terug…de meeste burgers zijn al om, veelal zonder het zelf precies te weten…gewoon doorgaan dus, dat doen wij al 25 jaar. ;-))

Reacties zijn uitgeschakeld.