Een met de natuur kamperen, dat kan met deze duurzame camper

In de donkerste maand van het jaar is het goed voor je humeur om alvast een beetje over de zomervakantie te weg te dromen. Waar zou je naartoe willen? Ga je de natuur in? Op zoek naar de zon? Naar het strand of naar de bergen? Met een camper kan het allemaal, maar dan wil je wel een duurzaam model.

Een mobiel tiny house

HetkanWEL kreeg een tip om eens naar Haaks Camper te kijken. De Haaks Camper lijkt eigenlijk meer op een tiny house, dan op een camper. Het is alleen een stuk mobieler dan een normaal tiny house. Dit model is gemaakt van duurzame materialen. De buitenkant is van ‘rotvrij’ hout. Het is zo behandeld, dat je er de komende 25 jaar niets aan hoeft te doen. Plastic is een ‘no go’.

Volledig zelfvoorzienend

De camper ziet er comfortabel en ruim uit. Je kunt de bovenkant uitklappen, waardoor je bovenin een slaapkamer creëert. Daarnaast zijn er zonnepanelen op het dak, een inductiekookplaat met een goede batterij, goede isolatie, grote ramen en vloerverwarming. De achterkant kan helemaal open, waardoor je je echt heel vrij voelt. Een met de natuur.

Loskoppelen van de auto

Tenslotte kun je de kampeermodule eenvoudig loskoppelen van de auto. Zo kun je het ‘huisje’ neerzetten en de auto gebruiken om boodschappen te doen of tripjes te maken.

Wij zijn enthousiast over het ontwerp. Wat vind jij er van?
 

Over de schrijver

2 reacties op “Een met de natuur kamperen, dat kan met deze duurzame camper”

  1. Deze camper heeft het voordeel dat je met de wagen apart kan rijden. Kan je ook je fietsen meenemen terwijl het campergedeelte erop staat?
    Waar kan je hem kopen en welk is de prijs?

Reacties zijn uitgeschakeld.