Duurzame dindsdag zoekt ideeën

Zonnepark In Duitsland. Foto: Michael Betke, Flickr
Zonnepark In Duitsland. Foto: Michael Betke, Flickr
Voor de 16e keer verzamelt Duurzame Dinsdag duurzame ideeën uit de samenleving. De Duurzame Dinsdag koffer, vol met initiatieven van particulieren, bedrijven, jong en oud, wordt op 2 september aangeboden aan het kabinet. Iedereen kan weer initiatieven indienen via www.duurzamedinsdag.nl. Door jouw idee in te dienen bepaal je met anderen de boodschap aan het kabinet hoe wij met zijn allen tot een duurzamere samenleving kunnen komen.

De afgelopen 16 jaar heeft Duurzame Dinsdag al veel bereikt en vele initiatieven ondersteund. Samen met haar partners zorgt Duurzame Dinsdag ervoor, dat er ondersteuning komt vanuit de politiek en samenleving om initiatieven te versnellen en te realiseren.

Duurzame Dinsdag vindt plaats op 2 september in de oude zaal van de Tweede Kamer op het Binnenhof in Den Haag. Een feestelijke bijeenkomst voor initiatiefnemers en de politiek , de Duurzame Dinsdag koffer vol ideeën wordt aangeboden aan staatssecretaris Mansveld en er zijn bijzondere mensen die worden onderscheiden met een duurzaam lintje door de minister

Bron: Duurzame Dinsdag

Lees ook
[adrotate group=”2″]
Het wordt tijd dat IPCC meer aandacht aan de oplossingen gaat geven
“Nu is het moment om burgers te betrekken bij plannen windenergie”

Over de schrijver