Duurzame talenten opgelet: nu kun je een Wereldprijs verdienen

Bannerwide
De ASN Bank organiseert in 2012 voor de vierde keer de ASN Bank Wereldprijs. De bank nodigt initiatiefnemers met een frisse blik op een duurzame samenleving uit om met hun idee of project deel te nemen. Deelnemers maken kans op een van de vier themaprijzen en de publieksprijs van elk tienduizend euro. Inschrijven kan van 18 juni tot 12 september 2012.

Op de website van Voor de Wereld van Morgen kun je je aanmelden
Elke vernieuwing begint klein. Met een goed idee, een groep enthousiaste mensen en de wil om iets te veranderen. Zij beginnen aan een project, maar de vraag is of zij ook de kans krijgen die ze nodig hebben. Mensen met innovatie ideeën spelen een belangrijke rol in het verduurzamen van de maatschappij. De ASN Bank gelooft dat vernieuwing uit de samenleving komt en organiseert daarom sinds 2009 de ASN Bank Wereldprijs. Een prijs om een ondernemend en kansrijk project te helpen groeien.
Impact
De ASN Bank Wereldprijs richt zich op deelnemers met een project dat ondernemend, innovatief en creatief is, en een grote impact op de duurzame samenleving heeft. Ook moet het project passen in een van de vier duurzame thema’s van de ASN Bank: eerlijke handel, tegen kinderarbeid, duurzame energie en vrede en veiligheid.
Stemmen en vakjury
Deelnemers kunnen hun project aanmelden op de community Voor de Wereld van Morgen. De inzendingen worden eerst inhoudelijk op hun duurzame karakter geselecteerd. De initiatieven moeten daarna zoveel mogelijk stemmen verzamelen. De winnaars komen in een top 5. Een vakjury selecteert hieruit per thema de drie initiatieven met de meeste potentie. Zij moeten hun idee pitchen waarna de jury per thema een winnaar kiest. De bezoekers van Voor de Wereld van Morgen kiezen een winnaar uit de beste twintig ideeën. Daarmee bepalen zij de winnaar van de publieksprijs. Tijdens de finale op 8 november 2012 worden de vier themawinnaars en de publieksprijs bekend gemaakt.
Op de website van Voor de Wereld van Morgen kun je je aanmelden
Lees ook
Asceline Groot (ASN Bank):  “Ik raak oprecht ontroerd door mensen met een ideaal”
Zo stop je kinderarbeid voor 250 miljoen kinderen
Eerlijke handel uitgelegd in 1 minuut

Over de schrijver

1 reactie op “Duurzame talenten opgelet: nu kun je een Wereldprijs verdienen”

  1. Kinderen moeten tot 18 jaar leerplichtig zijn,zodat ze naar school moeten en niet hele dagen keihard aan het werken zijn!Ouders kunnen als ze geen werk hebben,meestal andere baantjes doen die misschien minder geld opbrengen,maar na een tijd toch voordeel opleveren.

Reacties zijn uitgeschakeld.