Samenkoopjes zorgt voor 30% lagere prijzen eco beddengoed

Eco beddengoed Yumeko
Eco beddengoed Yumeko
hetkanWel werkt samen met Samenkoopjes.nl aan het goedkoper maken van duurzame producten. Goed voor jouw portemonnee en goed voor de planeet. Eén van de eerste Samenkoopjes is een Yumeko dekbedovertrekset. Gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen maar zonder gif, kinderarbeid en zonder dat dieren er voor lijden. Bij de beste Samenkoop-prijs betaal je 30% minder voor dit eco beddengoed. Het doel is om binnen drie weken de beste Samenkoop-prijs samen met andere kopers te bereiken.
De oprichters van Yumeko, Stephan Zeijlemaker en Rob van den Dool, werden onpasselijk van een Youtube-filmpje waarin een gans levend werd geplukt. Maar ze zagen direct ook een groen gat in de markt: verantwoord geproduceerde dekbedden, kussens en beddengoed. Hun missie is nu: “Slapend de wereld veranderen” door te laten zien dat lekker slapen ook mooi, eco én betaalbaar kan.

30% korting op eco dekbedovertrek

Yumeko biedt Samenkoopjes de gelegenheid om haar eco dekbedovertrekset voor een scherpe prijs in de markt te zetten. Wanneer 30 mensen meedoen aan het Samenkoopje van Yumeko kan de dekbedovertrekset 30% goedkoper gekocht worden.
Yumeko’s overtrekset is gemaakt van puur katoen in percal weving. Er wordt vaak de term hotelkwaliteit voor gebruikt, omdat het bedlinnen lang meegaat. De combi-set van een dekbedovertrek met 1 of 2 kussenslopen is gemaakt van 100% biologisch en fairtrade katoen. Het is daarmee schoon en gifvrij. 
De Samenkoop-actie geldt voor dekbedden in de volgende formaten:
140 x 220
200 x 220
240 x 220

Stichting DOEN

Stichting DOEN draagt bij aan de start van Samenkoopjes. DOEN richt zich onder andere op duurzame ondernemers en ziet met name de bottle neck van dit soort bedrijven in het toetreden tot de consumentenmarkt. Via het DOEN- netwerk worden de eerste producten aangeboden die op Samenkoopje.nl te koop zijn.

Over de schrijver