Eco heeft de Steve Jobs-factor nodig (video)

Acaben FlickrVoorman Steve Jobs maakte van Apple misschien niet het duurzaamste merk ter wereld, zoals blijkt uit deze ranglijst van groene electronicabedrijven. Maar de grote man achter de iPod, iPhone en iPad, die gisteren op 56-jarige leeftijd overleed, blijft wel voor altijd een icoon van doorzettingsvermogen en innovatie. Ook al kende hij de nodige tegenslagen, keer op keer wist hij de wereld te veroveren met nieuwe producten die de manier verbeterden waarop we werken, bellen en muziek luisteren.

Van Apple wordt wel gezegd dat het geen merk is maar een kerk. Hetzelfde geldt voor een groeiende groep duurzame ondernemers en bewuste consumenten. Zij worden wel eens een groene kerk genoemd.

Juist de sterke punten van Jobs, innovatie en doorzettingsvermogen, kan die groene kerk helpen om duurzaamheid mainstream te maken. En wie kan beter uitleggen hoe je dat doet, dan Steve Jobs zelf?

Check ook: 15 inspirerende citaten van Steve Jobs

Internet rouwt om Steve Jobs

Over de schrijver

1 gedachte over “Eco heeft de Steve Jobs-factor nodig (video)”

  1. Waarom wordt er in het artikel niet vermeld dat Steve Jobs is overleden aan kanker…

    Steve Jobs heeft namelijk met ‘Apple’ de IPhone (GSM met WiFi), IPad (tablet pc die werkt met WiFi), de IPod met WiFi, Apple Airplay enz ontwikkeld die allemaal werken met gepulste elektromagnetische straling… Waarvan al wetenschappelijk is aangetoond dat dat Kankerverwekkend is!

Reacties zijn gesloten.