Eco-parfum: chique en hip

Toen ik vijftien was, werkte ik op een parfumerieafdeling van een groot warenhuis. Als vakkenvuller welteverstaan. Maar ook als vakkenvuller kwam ik in aanraking met die zalige geurtjes die wij verkochten. Van Chanel tot Dior tot Gucci. Mijn voorliefde voor dure parfums was geboren: weg met Zazou van Kruidvat, voor mij niets anders dan Dolce & Gabbana en Versace. Beetje decadent is het wel. Dat realiseer ik mij maar al te goed. En als je erover gaat nadenken: is het wel erg hetkanWel? Omdat ik daar het antwoord niet op durf te geven, maar wel hetkanWellekker wil ruiken, ben ik op zoek gegaan naar eco-chique parfums.

Fantasie van de natuur
De luxe unisex geuren van het hippe, nieuwe parfumhuis Honoré des Prés zijn 100% organic, ECOCERT gecertificeerd en voldoen aan de verfijnde, Franse parfumstandaarden. Yoga in de frisse berglucht, een nachtwandeling in het bos of een picknick tussen de bloemen; elke odeur van Honoré des Prés staat voor bepaalde, verrassende ‘mood of nature’. Van ingrediënt tot verpakking: alles aan Honoré des Prés is even natuurlijk. De eerste classic line bestaat uit vijf parfums: Chaman’s Party, Bonté’s Bloom, Nu Green, Sexy Angelic en Honoré’s Trip.

Kijk voor verkoopinformatie op Beautymusthaves.nl.

Alternatieve oplossing voor schadelijke stoffen
Blue Marble heeft het eerste parfum ter wereld met een ‘carbon footprint’ van nul gemaakt: EOS. Dat wil zeggen dat het totaal van geproduceerde schadelijke broeikasgassen op nul staat. Dit ecoparfum gebruikt alternatieve stoffen om de schadelijke te vervangen.
Verkrijgbaar bij: Blue Marble Bio en Sweet Anthem.

Hip en groen als de sterren
En mocht je denken dat je niet hip genoeg bent als je groene parfum draagt, moet je overstappen naar Rich Hippie. Een biologisch parfum met pure plantaardige stoffen. En wereldsterren als Julia Roberts, Sienna Miller en Mary-Kate Olsen dragen dit parfum ook. Hipper kan het bijna niet. Je hebt dus geen excuus meer om niet groen te ruiken!
Kijk voor verkoopinformatie op Biologisch Parfum.nl.

4 reacties op “Eco-parfum: chique en hip”

  1. Hip maakt mij echt niet uit als het maar heerlijk ruikt, dat is toch het belangrijkste toch? En als je dan direct wat voor het milieu kan terugdoen is dat mooi meegenomen.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020