hetkanwel

Een nieuwe stap voor hetkanwel

hetkanwel.nl trekt elk jaar meer mensen die groener, eerlijker en leuker willen leven. In 2017 hebben we al bijna twee miljoen bezoekers mogen verwelkomen op de website. Daar zijn we heel blij mee, want met elkaar kunnen we een groene golf maken. Dat doen we nu en dat willen we blijven doen in de toekomst. Het is daarom tijd voor een volgende stap. 

De oprichters van hetkanwel, Marten van der Meulen en Matthijs Sienot, hebben per 1 november het stokje overgedragen. Beiden zijn klaar om iets anders te gaan doen. Marten gaat verder als onderzoeker bij de Protestantse Theologische Universiteit Groningen en Matthijs wordt Tweede Kamerlid voor D66. De website komt in handen van twee nieuwe eigenaren: Paul Jacobs en Jan Bart Fanoy.

Ambities

Er gebeurt zoveel hetkanwels in de wereld, misschien wel meer dan ooit tevoren. Paul en Jan Bart hebben dan ook grote ambities voor het duurzame platform. Ze willen de website niet alleen in Nederland laten groeien, maar ook de vleugels uitslaan in het buitenland.

Interessante artikelen

In de tussentijd gaat hetkanwel gewoon door zoals je dat van ons gewend bent. We delen dagelijks inspirerende artikelen en tips over groener, eerlijker en leuker leven. Je kunt ons volgen op Facebook, Twitter en Instagram en abonneren op de nieuwsbrief

Adverteren bij hetkanwel

Naast dagelijkse redactionele artikelen brengt hetkanwel ook graag sociale, milieuvriendelijke merken in contact met mensen die groen en eerlijk (willen) leven. Wil je adverteren bij hetkanwel? Bekijk hier de mogelijkheden.

Vragen?

Je kunt altijd een mailtje sturen naar redactie@hetkanwel.nl of een bericht sturen via Facebook. Dat vinden we leuk!

Over de schrijver

10 gedachten over “Een nieuwe stap voor hetkanwel”

 1. Dag lieve vertrekkers en blijvers,
  Heel VEEL dank voor deze geweldige site.
  Van harte alle goeds en succes bij wat jullie ondernemen!
  Warme groet,
  Jeanne Symons

 2. Een dank aan Marten en Matthijs voor wat jullie hier deden. Voor beide succes gewenst in de toekomst.
  Voor Paul en Jan Bart een inspirerende nieuwe tijd gewenst.
  Joke Eindhoven

 3. Een hartelijk dank aan Marten en Matthijs voor al jullie werk en een goede toekomst voor beide.
  Een welkom aan Paul en Jan Bart en veel inspiratie gewenst .
  Hartelijke groet aan vier geweldige mannen,
  Joke Eindhoven

 4. Ook ik ben erg dankbaar voor de website die jullie hebben opgericht. Jullie zijn het enige nieuws dat ik nog bijhoud, want al het andere is voor mij te verdrietig. Hetkanwel geeft hoop. Bedankt Marten en Matthijs! Ik wens jullie veel wijsheid in de rest van jullie carrière. Ik hoop van harte dat jullie volgende stap in het verlengde ligt van wat jullie hier deden.

 5. Ook ik geniet van de resultaten van jullie inspanningen. Heerlijk om te zien hoeveel er mogelijk is, met respect voor natuur en mens. En dat er zoveel creativiteit is. Die eerste spreekwoordelijke druppel in het water heeft nog steeds gevolgen en de kringen groeien blijkbaar nog steeds. Dank aan die eerste druppel-veroorzakers en degenen die de kringen voortzetten.

 6. dank aan alle 4, het is voor mij elke keer een feestje om Het kan WEL te openen in mijn mailbox.
  dank voor het delen.
  groet van Marjolijn uit Zutphen

 7. Dank jullie wel voor het oprichten van Het Kan Wel en ook voor het niet terloor laten gaan omdat jullie nieuwe wegen inslaan. Veel succes met jullie ambities in Groningen en bij D66. Voor Paul en Jan Bart ook hartelijk welkom en veel succes met de groene strategieën voor Het Kan Wel.

Reacties zijn gesloten.