Eerlijke boekwinkel YouBeDo doneert 10% aankoopbedrag boek aan goed doel

Foto: Youbedo(Gesponsorde partnerblog). YouBeDo.com droomt van een eerlijke en rechtvaardige wereld. Deze social enterprise gelooft dat de massa voor verandering kan zorgen. YouBeDo.com leeft de droom na door een nieuwe geldstroom te creëren die bij mens, dier en natuur terecht komt, waar het echt nodig is. Deze geldstroom ontstaat doordat YouBeDo.com boeken verkoopt en 10% van elk aankoopbedrag doneert aan het goede doel dat jij als koper zelf kiest. Je kiest het doel dat jij een warm hart toedraagt. Of het nu om mensenrechten gaat of om het redden van het jachtluipaard: jij bepaalt wie je helpt.

YouBeDo staat voor:
You can make a diffence.
Be the change.
Do it now.

Donaties

Het fijne is dat de donaties je niets extra’s kosten. De boeken hebben dezelfde prijzen* als die van andere boekenaanbieders. Ook het aanbod van YouBeDo.com verschilt niet van andere boekverkopers. In het assortiment van meer dan vier miljoen titels vind je vast wat je zoekt.

Op deze manier creëert YouBeDo.com samen met de YouBeDo’ers een geldstroom die de goede kant op gaat. Alle kleine beetjes helpen en dat blijkt: YouBeDo.com heeft al meer dan 50.000 euro aan goede doelen gedoneerd.

Je eigen boekenwinkel

Foto: YoubedoNaast boeken bestellen kun je ook boeken laten zien op YouBeDo.com. Je kunt je eigen boekenwinkel aanmaken. Dit is een soort etalage van boeken waar jij enthousiast over bent. Je herkent het waarschijnlijk wel. Als je bij een vriend thuis bent en je ziet een boekenkast staan, dan kun je het bijna niet laten om even te kijken wat diegene leest, wat hem of haar bezighoudt. Dit kun je dus laten zien en delen via YouBeDo.com. Daar voeg je het goede doel aan toe dat jij het liefst steunt en voilà; je bent een inspiratiebron voor anderen. Hier zie je de boekenwinkel van een van de oprichters: Michael van Loenen.

Denk eens aan je eigen boekenkast thuis. Al die boeken kunnen het verschil maken voor iets dat jij belangrijk vindt of voor iemand die jij wilt helpen.

*In Nederland kennen we de Wet op de Vaste Boekenprijs. Dit betekent dat elk Nederlands boek dezelfde prijs heeft. Bij buitenlandse titels kunnen de prijzen wel variëren.

Over de schrijver

1 gedachte over “Eerlijke boekwinkel YouBeDo doneert 10% aankoopbedrag boek aan goed doel”

  1. Bij Books4life gaat de volledige opbrengst naar het goede doel, zij hebben tweede hands boeken, daar breng ik soms boeken naartoe, een tip!

Reacties zijn gesloten.