Win een weekend weg in een elektrische Volkswagen T3 camper!

Campers zijn in trek. Het afgelopen jaar werden ruim 2400 nieuwe campers verkocht in ons land en ook in de afgelopen twee maanden zijn 13 procent meer nieuwe kampeerauto’s geregistreerd dan in dezelfde periode een jaar eerder. Met het vooruitzicht dat kamperen ook dit jaar een aantrekkelijk, coronaproof en niet te vergeten duurzamer alternatief is voor een vliegvakantie, is de verwachting dat de interesse in campers ook de komende tijd zal blijven stijgen. Niet alleen grote, luxe campers zijn in trek, ook klassiekers, zoals de vintage Volkswagen T3 camper, gaan als warme broodjes over de toonbank. Om die laatste toekomstbestendig te maken, bouwt Camper Electric ze om tot ‘mean green electric machines’.. en jij kunt een weekend proefkamperen winnen!

De inschrijving voor deze winactie is gesloten. We maken de winnaar bekend in de nieuwsbrief van 23 maart 2021. 

Een veranderende wereld

Wat zijn ze mooi he? Die romantische, klassieke campers. Helaas zijn de meeste voorzien van vervuilende diesel- en benzinemotoren en daarom vaak niet zo toekomstbestendig. Om te verduurzamen zullen dus ook de vintage campereigenaren en liefhebbers moeten nadenken over een duurzamer model. Volgens Ralph Manck, oprichter van Camper Electric, zijn elektrische campers daarom de toekomst. “Camperbezitters zijn in de regel natuurliefhebbers, dus zij hechten veel waarde aan een schoon milieu. De interesse in het ombouwen van vintage campers zal de komende jaren daarom enorm toenemen. Wij zijn er klaar voor!” Op die manier kun je als liefhebber van de klassieke camper niet alleen genieten van het gevoel en uiterlijk van een vintage model, maar ook meebewegen richting een schonere planeet. Win-win!

Elektrische volkswagen T3

Op 20 maart lanceert Camper Electric de eerste elektrische Volkswagen T3 camper. Deze allereerste omgebouwde en door de RDW goedgekeurde T3 betekent groen licht voor nog veel meer make overs van oude camperbusjes, zodat iedereen straks de komende decennia stil, schoon en veilig door Europa kan toeren. De campers hebben een actieradius van meer dan 400 kilometer en de mogelijkheid tot snelladen, zodat een avontuurlijke camperreis ook voor de mensen die liever niet met vervuilende diesels of benzine auto’s rond willen reizen aantrekkelijk wordt. Heb je zelf een oude Volkswagen T3 staan? Ook die bouwt Camper Electric met liefde voor je om tot een duurzame campervan.

Drang naar vrijheid

De vrijheid van een camper zit oprichter Ralph Manck in het bloed, in alles streeft hij naar vrijheid, zo ook binnen zijn bedrijf. “Als kind was ik altijd al het liefste buiten en ging ik op avontuur. Stil zitten was niet aan mij besteed. Ik wilde bewegen, erop uit, de natuur in.” Als kind kampeerde hij zelf veel en die vrijheidservaring geeft Ralph graag door. “Buiten zijn maakt je actief, creatief en inventief, dat kan ik ook kwijt bij Camper Electric.” Zelf is hij groot liefhebber van de T3 Westfalia. “De inrichting vind ik het meest praktisch van alle modellen en deze camper heeft nog wel die oldtimer look, maar is toch modern.” De liefde voor de Volkswagen camper is de rode draad in z’n bedrijf. “We zijn allemaal liefhebbers. Dat geldt voor ons hele team, tot aan de monteurs.” Een van die monteurs, hoofdmonteur Nisty, is het technische brein achter de elektrische campers. “Nisty heeft enorm veel kennis van en ervaring met elektrische system. Zo maakte en monteerde hij bij een vliegtuigbouwer diverse instrumentenpanelen en draadbomen. Daarnaast werkt hij al zo’n 20 jaar aan Volkswagens.”

(Gesloten!) Maak kans op een weekend proefkamperen

Nieuwsgierig geworden naar zo’n nieuwerwetse klassieker? Dat komt mooi uit! We mogen een weekend weg in één van de prachtig omgebouwde elektrische Volkwagen T3’s weggeven.

Om in aanmerking te komen, vragen we je onderstaand formulier in te vullen en te motiveren waarom jij graag wilt proefkamperen. De winnaar brengen we in contact met Camper Electric om een datum vast te stellen. Tijdens het weekendje maak je lekker veel foto’s en na afloop interviewen we je voor hetkanWEL. Jouw ervaringen en foto’s delen we dan via ons platform. Tenslotte vragen we je toestemming om onze nieuwsbrief te ontvangen (mocht je dit nog niet krijgen natuurlijk).

Over de schrijver