Wil je meer geld? Leer dan ‘moneyfesteren’

Geld is altijd een beetje een moeilijk onderwerp. Als je er veel van hebt, verwachten mensen dat je alles betaalt of vinden ze je een graaier. Als je er weinig van hebt, beperkt het je vrijheid omdat je elk dubbeltje moet omdraaien en speelt schaamte vaak een rol. Maar dat hoeft niet. “Er is genoeg geld voor iedereen,” zegt Willemijn Welten, manifestatie expert. Met haar cursus moneyfesteren begeleidt ze mensen in het verwerven van meer geld.

Er is geld in overvloed

“We vinden mensen die meer geld willen vaak zakkenvullers, maar bedenk eens wat je allemaal kan doen als je meer geld hebt? Je kan het uitgeven aan producten, die eerlijke prijzen hanteren en daarom duurder zijn. Je kan het investeren in projecten, die de wereld een beetje mooier kleuren. Je kan het delen met mensen, die het nodig hebben. Je hebt geen invloed op wat anderen met hun geld doen, maar je hebt wel invloed op wat je met je eigen geld doet. Met jouw geld kan je de wereld anders kleuren. En het is niet zo, dat omdat jij meer geld krijgt, iemand anders minder krijgt. Het is er namelijk in overvloed. Er is geen maximum aan geld. ”

“Ik ben super tevreden met wat ik heb, maar je mag ook best ambitieus zijn en doelen stellen. Ik geloof, dat spirituele groei en geld samengaan: de overvloed is er en je verdient het ook gewoon om goed betaald te krijgen. Daar hoef je je niet schuldig over te voelen, want daar help je niemand mee. Jezelf niet, maar ook anderen niet. Je laat namelijk een kans schieten om mensen te helpen en te investeren.”

Moneyfesteren

“Het begint met het zetten van een intentie met de focus op geld. Bijvoorbeeld: ik heb 10.000 euro op al mijn rekeningen staan. Als je dat hebt gedaan, komen er waarschijnlijk allerlei overtuigingen naar boven als: wat ben ik een geldwolf. Of: ik heb een vaste baan, dus waar moet geld dan vandaan komen? Of: ik ben yogadocent, daar kan je nou eenmaal niet rijk mee worden. Of: als je spiritueel bent, mag je niet met geld bezig zijn. Die overtuigingen ga je reframen door te kijken waar het vandaan komt, het los te laten en je te focussen op wat je al moneyfesteert en daar blij van te worden.”

“Zo wilde ik al heel lang een broek van 120 euro, maar dat geld wilde ik er niet aan uitgeven. Een vriendinnetje had hem wel gekocht, maar de broek zat niet lekker en na een paar keer dragen wilde ze hem verkopen voor 30 euro. Daar heb ik 90 euro mee verdient, maar zij heeft ook 30 euro verdient. Als je op die manier naar de wereld en geld krijgt, zie je overal financiële meevallers waar je blij van wordt en creëer je een andere mindset.”

Focus op financiële meevallers

“Cursisten delen hun moneyfestaties met elkaar en met mij. Dat kan echt om van alles gaan. Als je naar de parkeermeter loopt en er staat dat je vandaag gratis kan parkeren. Als bij je verhuizing je energie aan het einde van de maand al wordt aangesloten, maar je pas een week later vanaf de 1e van de volgende maand hoeft te betalen. De gratis plantjes voor in de moestuin, die je van de buren kreeg. Het paar sandalen, dat je op Marktplaats verkocht voor 58 euro. De wegenwacht, die je accu gratis weer aan de praat kreeg. De lunch, waar je ouders je op trakteerde. De krat bier die de kassière vergat te scannen. De nieuwe binnenband, die je gratis kreeg van de fietsenmaker. Ga zo maar door. Het leven zit er vol mee. Alles wat je moet doen, is hier je aandacht op focussen, want die positieve energie krijg je terug. En je leven wordt op die manier ook gewoon leuker.”

“Je trekt aan wat je uitstraalt. Dus als je het anderen niet gunt om geld te hebben, dan straal je afgunst uit. Gun je het anderen wel om geld te hebben, dan gun het jezelf ook om in overvloed te leven. Door je aandacht te verleggen naar het positieve en te focussen op de financiële meevallers, en dit anderen ook te gunnen, zend je andere vibraties uit. Dan komt alles vanzelf jouw kant op.”

Wil je meedoen aan de cursus Moneyfesteren van Willemijn Welten? Dat kan! Laat in een reactie hieronder weten waarom je deze cursus nodig hebt en dan verloten we er dit weekend één onder onze lezers. Je kan je natuurlijk ook gewoon opgeven via de site van Willemijn. Hier kan je een gratis moneyfestatie meditatie downloaden. Meer tips en meditaties vind je op Willemijn’s Instagram.

Over de schrijver

3 reacties op “Wil je meer geld? Leer dan ‘moneyfesteren’”

 1. Kan ik jog meedoen? Ik wil dolgraag een voedselbos aanplanten op een eigen stuk grond. Mijn tuin is klein, dus heb ik veel geld nodig voor een lap grond en de inrichting. En ik wil van mijn angst voor gebrek af. Zou dus goed van pas komen, zo’n cursus!

 2. Beste Willemijn ,

  Waarom ik een cursus wil winnen is omdat ik al mijn hele leven ‘iets’ met geld heb en dan vooral de angst voor tekort. Ik had mijn leven financieel eindelijk wat stabieler en nu zorgt de hele situatie in de wereld weer voor enorme zorgen om tekort en gebrek aan geld. Ik ben me er al van bewust maar kan het tij nog lastig keren. Ik ben benieuwd hoe de cursus er aan kan bijdragen. En natuurlijk dacht ik, ach ik win toch nooit. Nou wie weet. Stap 1 op weg naar overvloed ????.

  Lieve groet van Marjan

  1. De cursus moneyfesteren zou ik willen winnen, omdat ik nu nog bewust en onbewust weerstand heb op geld.

   Ik ben met alle goede bedoelingen zo opgevoed dat ik heel erg zuinig moet zijn met het uitgeven van geld. Mijn ouders en hun ouders hadden heel weinig geld en moesten heel vroeger elk dubbeltje omdraaien.

   Nu is dit on mijn geval zeker niet aan de orde, alleen ben ik wel zelf heel erg terughoudend nog met geld uitgeven, nog steeds ben ik zo zuinig.

   Terwijl ik denk dat als ik meer geld uitgeef ook bv meer betaald krijg voor mijn werk (nu is dit het minimumloon).  

   Ik wil leren hoe ik bewust en onbewust de weerstand van zuinigheid op het uitgeven van geld kan loslaten en kan handelen in overvloed.

Reacties zijn uitgeschakeld.