Eten bij Natuurmonumenten met BTNGWN

Btngwn Pers2
Een kleine wandeling door één van de mooiste natuurgebieden van Nederland en dan vervolgens aanschuiven voor een diner midden in dit prachtige gebied. Buitengewoon in ‘t Land laat je eten op locatie, vanaf nu ook in samenwerking met Natuurmonumenten.

Beleven, proeven, voelen en delen. De diners van Buitengewoon in ‘t Land zijn een prachtige gelegenheid om eens te zien waar je eten vandaan komt, bewust te genieten van de omgeving die jouw voedsel levert en de rijkdom van het Nederlandse landschap te ontdekken. Samen met Natuurmonumenten is dit wel heel bijzonder. De boswachter heet u namelijk welkom en vertelt over zijn terrein, zijn omgeving en leidt u naar de tafel die er middenin staat, verborgen achter al het natuurschoon.

Het 5-gangen sharing diner dat wordt geserveerd aan deze lange tafel wordt bereid door regionale topchefs die gebruik maken van seizoensingrediënten van hun lokale producenten. Deze tour gaat dit jaar voor het eerst door Nederland om de stad naar het land te brengen.

Lees ook

Dossier Eten

Eet echt voedsel

Over de schrijver