EU deelt gratis mobieltjes uit voor werkelozen

Deze hebben de Roemenen binnenkort niet meer nodig. Foto: grueda 99, Flickr

Terwijl het Nederlandse volk zucht onder binnenkort onbetaalbare mobiele-telefoontarieven, lachen de Roemenen in hun vuisten — tenminste, de werkelozen onder hen. De EU deelt namelijk gratis mobieltjes uit voor Roemenen zonder werk. 3,7 miljoen heeft onze weldoenende suprastaat over voor dit initiatief.

Lees er meer over in De Pers

Lees ook

Toilet 2.0: de uitwerpselen magnetron

Verdien geld met oude mobieltjes (of maak een ander rijk)

Groene muzikant raakt mensen met een ligfiets

 

Over de schrijver

2 reacties op “EU deelt gratis mobieltjes uit voor werkelozen”

  1. "Roemenië deelt gratis mobiele telefoons en een kaart met beltegoed uit aan 10.000 werklozen. Zo kunnen ze sneller bellen of gebeld worden als er een baan voor ze beschikbaar is. Het experiment dat betaald wordt door de EU maakt deel uit van een groter project om de werkloosheid in Roemenië terug te dringen"

    Of een baan door de ene roemeen of door de andere roemeen wordt ingevuld maakt voor het terug dringen van de werkeloosheid in dat land niets uit. Dus werkelijk onzinnig project.

  2. Er staat in het oorspronkelijke nieuwsbericht dat de mensen al een vaste telefoon en zelfs al een mobiele telefoon hebben… Onnodig en zonde van het geld, dus!

    Bovendien is het al tig keer aangetoond dat de gepulste elektromagnetische straling van mobiele telefoons, GSM- en UMTS-masten, WiFi e.d. Kankerverwekkend is en Zeer schadelijk voor Mens, Dier en de Natuur!
    http://www.inspirerendleven.nl/blog/wifi-en-gsm-shttps://www.hetkanwel.net/2010/03/25/zo-voorkom-jehttps://www.hetkanwel.net/2011/05/19/mobiele-telef

Reacties zijn uitgeschakeld.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020