Gaat deze anti-Wilders video te ver?


De site tegenstemwijzer.nl krijgt veel kritiek omdat de uitspraken van Wilders door kinderen gezegd worden. “Tuig is het” hoor je een spelend kind van vier, vijf jaar roepen. En een ander kind: “Laten we onze straten terug veroveren.” Zelfs Wilders noemt het “walgelijk”. Wat vind jij, beste reaguurder? Vind je het een geslaagde actie, of gaat dit veel te ver?

Over de schrijver

219 reacties op “Gaat deze anti-Wilders video te ver?”

 1. Zou de vraag niet moeten zijn : ' Gaan de fanatieke moslims niet te ver met hun moordaanslagen en bedreigingen iedere dag ?'
  Is dat geen veel relevantere vraag? Ik vind van wel !

 2. Moslims begrijpen alleen geweld! Zowel mondeling als fysiek! Daarom hetvolgende:
  Het goede van dit soortr racties is , dat je zo de moslims flink kunt pijnigen. Zelf moorden ze zo graag en meer van dat soort "vredelievende "acties. Dus nu kunnen we via internet deze smeerlappen lekker terugpakken.!
  Heerlijk! Weg met de Islam, weg met Allah, weg met de Koran en weg met Mohammed de kinderverkrachter,de moordenaar , de struikrover !

 3. Welke moslim of islamkenner kan mij helpen ? Ik wil graag een antwoord op deze vraag: ' Wie heeft ooit de "zwarte steen"verzonnen ? Die staat niet in de Koran vermeld. Waar zegt Allah dat deze steen vereerd moet worden? "
  Is dit geen godslastering ? Een steen vereren ?
  Graag een eerlijk en logisch antwoord! Dus s.v.p. geen verwijzingen naar andere religies of drogredeneringen.
  Weet Roshana misschien een antwword, die weet nogal veel , vindt ze zelf. Of anders de geleerde M.ter Borg. Ik ben zeer benieuwd naar het (hopelijk eerlijke en begrijpelijke )antwoord.!

 4. Dat is waar "een pot nat". De linkse gutmensch is inderdaad erg pro-islam en anti- andere- geloven (zoals Christen- en Jodendom). Ze zijn zogezegd van hun geloof gevallen in dit opzicht . Maar ze vallen in hun eigen zwaard. Net zoals in Iran. De Ayatollah's zijn aan demacht gekomen met behulp van de communisten . Maar het eerste wat de Islamisten deden , toen (terecht) de Sjah verjaagd was, was de communisten vermoorden en uitschakelen. Dom volk!

 5. De vraag was : "Waarom zijn de linkse mensen de laatste decennia plotseling zo pro-islam.Terwijl "links"van oudsher juist anti-religie was (is?). Religie was (is?) toch "opium voor het volk".?

Reacties zijn uitgeschakeld.