Gallery: 7 mythes over zonne-energie

3. Zonnepanelen werken alleen als er licht isZonnepanelen zijn duur, onrendabel en milieuvriendelijk. Tenminste, dat vertellen mensen je aan de borreltafel. Maar de waarheid is anders. hetkanWel prikt de 7 grootste mythes over zonne-energie voor jou door.

[imagebrowser id=6]

Meer interesse in zonne-energie? Lees ons dossier “Een zonnepaneel op je dak”
Maak je dag goed met optimistische nieuwtjes: bekijk onze andere galleries

Over de schrijver

17 reacties op “Gallery: 7 mythes over zonne-energie”

  1. Ik zou wel eens meer willen weten over de terugverdientijd van de productie van zonnepanelen. In het artikel wordt genoemd dat het in 3 jaar is terugverdiend. Waar komt die informatie vandaan? Is er een gedegen onderzoek naar gedaan? Kan iemand mij daar naar verwijzen?

  2. Ik hoorde vandaag een verhaal (op de radio) dat men bezig is met een futuristisch zonneproject in de ruimte! Ja, in de ruimte, waar er geen gebrek is aan ruimte om zonnepanelen te stallen, de energie te bundelen en te verzenden naar de aarde. Via één sataliet kan dat – zo wordt verteld – een stad als Parijs volledig van electriciteit voorzien.
    Bovendien werkt het 24 uur voor 100 %.
    Nadeel: voorlopig niet leverbaar,

Reacties zijn uitgeschakeld.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020