Zo geef je zonnepanelen kado, aan jezelf of aan anderen

De Zon Kado. Foto: Zonline(Advertorial) In december kun je jezelf arm kopen aan kado’s. Maar in plaats van weer een horloge, gadget of grappige prul, kun je nu je geld ook nuttiger besteden: met DeZonKado.nl. Dit is een platform waar je spaart voor zonnepanelen. Voor jezelf, of voor anderen.
Het werkt net als crowdfunding: je maakt een persoonlijke spaarpagina. Vervolgens nodig je vrienden, familie, buurtgenoten en anderen uit om bij te dragen. Als het streefbedrag is behaald, wordt een volledige zonnestroominstallatie, met zonnepanelen, omvormers etc. op je dak geïnstalleerd.
Meld je hier aan om ook de zon kado te geven of te krijgen.
Kim Taylor, initiatiefnemer: “Wij willen het mensen gemakkelijk maken om een origineel, nuttig en milieubewust cadeau te geven of te ontvangen. Zo kun je samen met vrienden en familie op een leuke en makkelijke manier sparen voor eigen zonnepanelen.”
Met De Zon Kado draag je bij aan een lagere stroomrekening voor jezelf of de mensen die je een warm hart toedraagt. Bovendien help je mee Nederland groener te maken. Het is een ideaal kado voor de kerst, een jubileum of gewoon een verjaardag.
De Zon Kado is een initiatief van Zonline. Dit bedrijf bedacht eerder ook “Doneer De Zon”. Op dit platform kunnen mensen zonnepanelen financieren voor scholen, buurthuizen en andere ideeële instellingen.
Meld je hier aan om ook de zon kado te geven of te krijgen.
Lees ook
Belastingdienst geeft huurders zonnepanelen al jaren vrijstelling energiebelasting
Video toont spectaculaire groei zonnepanelen in Duitsland
Korting belasting op zonnepanelen bij collectieve opwekking

Over de schrijver

1 reactie op “Zo geef je zonnepanelen kado, aan jezelf of aan anderen”

  1. Pingback: 11 keer vet verbranden voor de feestdagen - hetkanWel.nl

Reacties zijn uitgeschakeld.