Geen dak voor zonnepanelen? Bereken je winst met wind

Natuurlijk is de zon een mooie energiebron, maar ook als je dak niet geschikt is, kun je heel goed duurzame energie opwekken. Met wind! Op afstand! Bereken jouw voordeel op Winddelen. Je hebt al een winddeel vanaf € 351,-. Als je 6 winddelen koopt (goed voor 85% van het stroomverbruik van een gemiddeld huishouden), en de stroomprijs stijgt de komende jaren gemiddeld met 3%, dan betaal je € 2106 voor de Winddelen en jaarlijks € 100,- onderhoudskosten voor al je winddelen samen. Je hebt dan 16 jaar gratis stroom ter waarde van € 5358,-.Oftewel: 8,4% rendement, een terugverdientijd van ongeveer 8,3 jaar en € 1650,- winst.
Bereken ook jouw voordeel.

Over de schrijver

7 reacties op “Geen dak voor zonnepanelen? Bereken je winst met wind”

  1. HENRY moet zijn huiswerk overdoen,
    zonnepanelen leveren een deel van je verbruik, waar haalt hij de rest van zijn stroom vandaan??
    wat hij (als zogenaamde groene stroom leverancier) aan het net levert is dat groene stroom, of neemt hij ons nu ook bij de neus??

  2. Groene stroom mijn laars, Door welk netwerk denk je dat dit gaat? Juist jahetzelfde als waar de kern energie ende fossiele brandstoffen energie doorgaat, Dus je wordt gewoon bij de neus genomen door die zogenaamde groene energie leveranciers.
    Wil je echt groene stroom, dan zul je toch zonnepanelen op het dak van je huis moeten laten plaatsen en zo veel mogelijk zelf voorzienend moeten worden. Dat kan lukken maar voor hooguit 85%.
    Alleen jammer dat je die panelen op huurwoningen kunt zetten, want de woningcorporaties zien dat niet zitten.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020