Gepimpte hippiebus niet langer high van benzine

Freedom 5
Foto: The New Motion

Terwijl Nederlandse auto’s nog steeds verslaafd zijn aan steeds duurder wordende benzine, bewijst de oude hippie bus “Freedom” dat het anders kan: zij gaat afkicken van bedwelmende benzinedampen. Het enige dat zij straks uitstoot is het lichte gezoem van een elektromotor. En het allermooiste nieuws: je kunt kennis met haar maken op de Plug ‘n’ Party of haar een dagje huren.

Freedom is een Volkswagen Spijlbus type 2 T1 Kombi uit 1957. Ze komt oorspronkelijk uit Indonesië en werd opgeknapt in opdracht van The New Motion. Dit bedrijf bemiddelt bij het leasen van elektrische auto’s en wil graag dat meer Nederlanders op elektrisch rijden overstappen.

Freedom krijgt nieuwe remmen, een roestbehandeling en ook een nieuwe elektromotor. Als ze klaar is, kun je een dagje met haar op stap gaan. Kosten? 50 euro en een verslag van je ervaringen op Facebook, Twitter of andere sociale media.

Je kunt Freedom ook 25 augustus a.s. ontmoeten op de Plug ‘n’ Party, een feestje dat hetkanWel organiseert  samen met @derodecaravanVoor de Wereld van MorgenThe New MotionOde en andere ondernemende groene organisaties.

Meld je hier aan voor de Plug ‘n’ Party. Houd je niet van oude hippie busjes? Op het feestje zullen ook een paar Tesla Roadsters aanwezig zijn…

Lees ook

Feesten bij een laadpaal. Kom je ook?

Hier lees je meer over Freedom

Elektrisch rijden is schoon en goedkoop

Over de schrijver

2 gedachten over “Gepimpte hippiebus niet langer high van benzine”

Reacties zijn gesloten.