Het jubileum magazine van Granny's Finest is uit!

Granny'S Finest Magazine - Hetkanwel
Granny’S Finest Magazine – Hetkanwel


Dit jaar is Granny’s Finest 5 jaar geworden. Om dat te vieren hebben ze een driedubbeldik jubileum magazine uitgebracht. In dit nummer lees je alles over het nieuwe ouder worden, vertellen de grannies hun levensverhaal, delen ze hun beste tips en de lekkerste recepten. Joline van den Oever, hoofdredacteur van Granny’s Finest Magazine, vertelde ons enthousiast over dit wonderschone magazine:
” Het jubileum magazine is het vijfde Granny’s Finest magazine dat het team gemaakt heeft. We vinden een tijdschrift een mooie manier om ons verhaal te vertellen en tegelijkertijd alle kanten van de stichting te belichten. Dat deden we altijd in 40 pagina’s, maar naar mate we groeiden ontstond het verlangen om nóg meer te kunnen vertellen. Ons 5-jarig jubileum leek ons het uitgelezen moment om dit eindelijk te gaan doen.”

De crowdfunding campagne

Voordat het team het jubileum magazine kon gaan maken hebben ze eerst een twee maanden durende crowdfunding campagne opgezet.
“ Het was een spannend proces waarin we de marketingmotor flink hebben moeten laten draaien. Ten eerste voor het promotiefilmpje, vervolgens met het aanspreken van finest friends, familie en onbekenden via de mail, de telefoon en social media.”
“Gelukkig hebben we in de loop van de jaren een sterk netwerk opgebouwd waar we veel steun aan hebben gehad. Dankzij dit netwerk hebben we op de allerlaatste dag van de crowdfunding campagne nog ons doelbedrag gehaald. Nu konden we maar liefst 3000 magazines laten drukken!”
Lees verder op Voor De Wereld Van Morgen

Granny'S Finest Magazine - Hetkanwel
Granny’S Finest Magazine – Hetkanwel

Over de schrijver