Granny’s Finest viert feest. Doe je mee?

Afbeelding: Granny'S Finest
Afbeelding: Granny’S Finest

Granny’s Finest bestaat 5 jaar! Dat willen ze graag vieren met een prachtig magazine met verhalen van de grannies, mooie foto’s, tips, levenswijsheden en nog veel meer. Er is een crowdfunding campagne opgezet om de benodigde €15.000 op te halen. Mede-oprichter Jip Pulles vertelt vrolijk over op .
“ In de afgelopen 5 jaar zijn we gegroeid van een gezellig breiclubje tot een professionele organisatie. De grannies steken veel tijd in Granny’s Finest en door middel van een magazine willen we hen bedanken op de manier waarop ze dat verdienen!”
Granny’s Finest
Nederland vergrijst en steeds meer ouderen voelen zich eenzaam. Granny’s Finest bestrijdt dit maatschappelijke probleem door handwerkclubs voor senioren te organiseren. De producten, zoals sjaals, mutsen en handschoenen worden ontworpen door jonge creatieve talenten. Jong en oud leren van elkaar en de klant kan genieten van mooie, duurzame en kwalitatief goede producten. Jip Pulles vertelt enthousiast:
“Jong leert van oud en omgedraaid. De combinatie van beide generaties en het bundelen van elkaars krachten, maakt dat de producten van hoge kwaliteit zijn. De opbrengst van de verkochte producten gebruiken we voor activiteiten voor de grannies. Activiteiten die dicht bij het merk staan en activiteiten waar de grannies veel plezier aan beleven.”
.

Over de schrijver

2 gedachten over “Granny’s Finest viert feest. Doe je mee?”

  1. Helemaal eens met Pim Jongste. Ik vind dit eerlijk gezegd een treurig geval van uitbuiting. Dat die dames het ‘leuk’ vinden gebruiken als argument, is net zoiets als kinderen in een fabriek laten werken zonder beloning en dan zeggen dat het spelen is wat ze daar doen. Geef de ‘oma’s’ alsjeblieft een eerlijk aandeel in de winst, per vervaardigd product!
    Ik hoor graag op deze site of er op dit gebied iets is verbeterd.

  2. Ja, geweldig. Een ding zit me echter dwars. Er worden serieus hoge prijzen voor de producten gerekend en de mensen die het uitvoeren profiteren hier niet ten volle van mee. Ze worden m.i. afgescheept met koffie en een koekje. Jammer dat dit in de uitgave komt van: “het kan wel”.

Reacties zijn gesloten.